Wesley en Yolanthe naar verluidt weer samen

Wesley en Yolanthe

Wesley en Yolanthe zouden zelfs weer gaan samenwonen

Volgens het weekblad Privé zouden Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau hun huwelijkscrisis hebben overleefd. Een bekende van de familie heeft aan Privé laten weten dat de problemen die er tussen het stel speelden zijn opgelost of worden aangepakt.

Zou dit betekenen dat Wesley en Yolanthe weer samen zijn?

Break-up

Afgelopen maart maakten Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau bekend uit elkaar te gaan. In 2010 trouwde het stel en vijf jaar later werden de twee de trotse ouders van hun zoontje Xess Xava. Wat de precieze reden van de breuk was, is nooit bekend gemaakt. Wesley plaatste een week na de bekendmaking van hun break-up wel het volgende op Instagram: “Ik heb het verknald. Meerdere keren.”

Verzoening

Toch lijkt het er nu sterk op dat er een verzoening heeft plaatsgevonden. Niemand had dit bijna drie maanden na de breuk nog verwacht. De anonieme bron en bekende van de familie laat aan Privé het volgende weten: “De irritaties zijn uitgepraat, de ruzies tijdens lange en intieme gesprekken zijn bijgelegd en de twee zien de toekomst weer zonnig in.”

Manager Yolanthe

Tot voor kort liet de manager van Yolanthe weten dat zij het woord ‘scheiden’ nooit heeft gebruikt en dat er van een officiële echtscheiding dus ook nog geen sprake is. “Ze zijn uit elkaar en leven niet meer samen”, zo reageerde de manager van Yolanthe destijds in een interview met het AD. “Het kan nog alle kanten op.” Wel was het de afgelopen periode opvallend stil rondom het showbizzkoppel en veranderde Yolanthe zelfs haar naam op Instagram naar Yolanthe Cabau.

Samenwonen

Tegenwoordig laten de twee iets meer van zich horen en Wesley is onlangs nog gespot in Amsterdam met niemand minder dan Lil’ Kleine. De anonieme bron laat aan Privé weten dat hij niet zonder reden in de hoofdstad was, maar omdat hij groot nieuws te vertellen had. “Wesley nam ons in vertrouwen. Hij zei: ‘Wat niemand nog weet, is dat Yo en ik weer bij elkaar komen. We gaan niet scheiden. We zijn eruit, we hebben lange gesprekken gehad en we willen allebei samen door. Er zijn dingen fout gelopen, dat zien we zelf ook in. Daar willen we aan werken en oplossingen voor vinden. We zijn te veel zonder elkaar geweest. Dat moet niet. We gaan ook weer samenwonen!’”

Geen ruzie

De Privé-zegsman geeft aan te weten dat er al die tijd contact tussen de twee is geweest. “Eerst via de telefoon, later zochten ze elkaar weer op.” Van een ruzie tussen de twee zou dan ook geen sprake zijn en hun driejarige zoontje Xess zou ook niet geleden hebben onder de breuk. Toch zijn ze er nog steeds niet helemaal: “Ze willen zo snel mogelijk weer onder één dak gaan wonen. Waar dat zal zijn, weten ze nog niet. Dat ligt ook aan de ontwikkelingen in Wesleys carrière.” Het staat al wel vast dat het koppel niet in Nederland zal gaan wonen. Voor de twee weer gaan samenwonen gaan ze eerst nog als gezin op vakantie, zo laat de bron weten. “Daar gaan ze dan uitgebreid vieren dat het allemaal toch weer goed is gekomen.”

Lees ook: Patricia Paay in het ziekenhuis na ongelukkige val

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Privé, De Telegraaf | Beeld: Videostill, RTL Entertainment