Kim Kötter deelt filmpje van prachtige babybuik op Instagram

Het voormalig model is inmiddels 20 weken zwanger

Kim Kötter (38) en Jaap Reesema (35) zijn in verwachting van hun derde kindje. Het voormalig model is inmiddels twintig weken zwanger van hun zoontje, zo maakten ze laatst bekend. Op haar Instagram deelt Kim een filmpje van haar groeiende babybuik. 

Babybuik

Op het filmpje draagt Kim een oversized wollen trui, die in eerste instantie haar baby bump verbergt. Maar als ze met haar hand over haar buik gaat, is duidelijk te zien dat haar babybuik al mooi rond begint te worden. “20 weken zwanger”, schrijft ze bij het filmpje.

View this post on Instagram

#20weekspregnant #babybelly ?

A post shared by KIM KO?TTER (@kimkotter) on

Reacties

De volgers van het voormalige model overladen haar met complimenten. “Wat een mooi buikje. Veel mooie weken nog”, schrijft iemand met een blauw hartje erbij. “Wat ben je mooi zwanger! Geniet nog even”, reageert een ander. Bekende vriendin Monique Smit schrijft: “Ohh wat heerlijk weer Kim! Volgens mij gaan die kriebels hiervan nooit weg.”

Zwangerschap

De derde zwangerschap kwam voor Kim en Jaap volledig onverwacht, lieten ze eerder al weten. “Prachtig, een cadeautje”, zei Jaap daarover. Kim was het daar volledig mee eens. “Het was echt een cadeautje, want met die andere twee was het via IVF ontstaan”, vertelde ze. “Maar deze is in de coronatijd in de buik gekomen.”

Lees ook: Wauw! Zwangere Kim Feenstra deelt intiem moment op Instagram

Bron: Instagram Kim Kötter | Beeld: Videostill YouTube