Kim van Kooten steekt de draak met André en Bridget

Alles met een korreltje zout natuurlijk

Bridget Maasland en André Hazes staken hun liefde voor elkaar de afgelopen drie maanden niet onder stoelen of banken. De schrik in showbizzland was dan ook groot toen begin deze week bekend werd dat de tortelduifjes uit elkaar zijn. ‘Brazes’ zou zijn bezweken onder de druk van de media. Actrice Kim van Kooten drijft daar op hilarische wijze de spot mee op Instagram.

Brazes breuk

Bridget en Andre domineerden de afgelopen weken het showbizznieuws. Het stel pronkte regelmatig met hun liefde voor elkaar op social media en Bridget noemde André zelfs de liefde van haar leven. De 45-jarige blondine zit sinds de breuk in zak en as en vertelde emotioneel in de ochtendshow van Radio 538 dat ze liefdesverdriet heeft. “Er is heel veel druk gelegd op de relatie”, verklaarde ze. “Het gaat soms zó ver.”

Draak steken

Kim van Kooten haakte hier gisteren – zonder dit expliciet te noemen – op in op Instagram. Zo plaatste de actrice een kiekje van haar en haar man Jacob Derwig met een humoristische tekst. “Langs deze weg willen we iedereen op de wereld vragen onze privacy te respecteren”, steekt ze van wal. “Laat ons met rust, alsjeblieft. De druk van de buitenwereld is enorm. Heb alsjeblieft begrip daarvoor. En we willen dus vooral met rust gelaten worden. Niet de hele tijd, maar wel vaak. Of sowieso af en toe. Daarom deze foto.”

Knipoog

De volgers van Kim hebben al snel door dat de post van de actrice een grap is en daar haken ze op in. “Kunnen jullie de af-en-toemomenten expliciet aangeven? Dan kunnen we als je iets post er rekening mee houden dat het zo’n moment is”, grapt iemand. “Ik geef jullie nog drie maanden”, dolt weer een ander.

Lees ook: Boer Geert reageert nog steeds op in 2014 ontvangen brieven van briefschrijfsters

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Instagram Kim van Kooten | Beeld: Videostill YouTube