Wat een plaatjes! Zo zien de kinderen van Jan Smit eruit

Even loeren

Jan Smit staat vaak op de planken, maar dat betekent niet dat hij geen tijd vrij maakt voor zijn gezin. De 32-jarige zanger en zijn vrouw Liza zijn gezegend met prachtige kinderen. Liza heeft uit een eerdere relatie dochter Fem en met Jan kreeg ze nog twee kinderen, zoon Senn en dochter Emma.

Wat een prachtig gezin!

Gezinsplaatje
Omdat collega Florian ziek is, heeft Jan een paar dagen vrij. Zo laat de zanger weten op Instagram. Hoewel het nooit een pretje is om met griep op bed te liggen, ziet Jan het glas halfvol in plaats van half leeg. “Elk nadeel heeft z’n voordeel. Doordat Florian ziek is heb ik gewoon 2 vrije dagen cadeau gekregen… Vinden ze thuis niet zo erg! En ik stiekem ook niet”, schrijft Jan bij een foto op Instagram waarop een dolgelukkig gezin staat.

Vaderschap
Jans carrière gaat voor de wind en dat betekent dat hij voor zijn werk vaak weg is. Hoewel het volgens de zanger ‘part of the job is’, probeert hij toch zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor zijn familie en neemt hij zijn taak als vader serieus. “Zodra je vader wordt, is je kind natuurlijk het allerbelangrijkste. Als er eentje een bloedneus of een blaar heeft, zit ik al helemaal in de rats. Als er iets is met een van hen laat ik alles vallen. Ik geniet ook enorm van het vaderschap. Als ik thuis ben, loop ik iedere dag met ze naar school, hoe laat ik de avond daarvoor ook in bed lag”, laat Jan weten in een interview met Libelle.

Lees ook: Zo zien de kinderen van Wendy van Dijk er nu uit

Bekijk hieronder de kiekjes van het gezin. Wat een plaatje!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Story, Libelle | Beeld: videostill RTL Late Night