Kirsten en Nick Schilder zijn 14 jaar samen en dat wordt gevierd met een kiekje uit de oude doos

Wat een prachtig stel

Nick en Kirsten Schilder vieren vandaag de liefde. De tortelduifjes zijn namelijk veertien jaar samen! Op Instagram zet Kirsten haar lief dan ook in het zonnetje en deelt ze een prachtig kiekje van vroeger.

Inmiddels is het stel drie kinderen veertien jaar getrouwd.

Verkering

Kirsten leerde haar grote liefde vlak voor zijn grote doorbraak kennen. Op 6 september 2005 ontmoette het stel elkaar op de kermis in Volendam. Dat het meteen klikte moge duidelijk zijn. Op 18 september – nog geen twee weken later –  kregen de tortelduifjes een relatie. Nick en Kirsten hadden hun eerste date op 15 september in Hotel Spaander. Dit was de dag nadat Nick en Simon als duo de demo opnamen voor hun allereerste hit De Soldaat. Vandaag zijn de twee precies veertien jaar samen en dat viert Kirsten op Instagram met een kiekje uit de oude doos.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??Vandaag veertien jaar samen ??

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder) op

Huwelijk

In januari 2016 ging Nick op één knie voor Kirsten. Hij vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op de plek waar ze voor het eerst hadden gezoend. ‘Een dikke ja’ was haar antwoord. Op 26 juni 2016 gaf het stel elkaar het jawoord op het zonovergoten Ibiza. Het stel heeft drie kinderen: Nikkie, Julian en Jackie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? fijne vakantie #familytime

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder) op

Lees ook: Storm in een glas water: zo zit het echt tussen Martien en Caroline

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram, AD, Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube Nick & Simon