Storm in een glas water: zo zit het echt tussen Martien en Caroline

Martien geeft opheldering

Chateau Meiland draait om Martien en zijn familie én om huisvriendin Caroline. Helaas maakte Caroline vorige week bekend dat haar Chateau Meiland-avontuur erop zit. Ze besloot terug te keren naar Nederland, omdat ze helemaal kapot was. Althans, dat was de reden die Caroline gaf. De geruchtenmolen begon overuren te draaien, want is er mot tussen Caroline en de familie Meiland? Martien heeft echter laten weten dat er niets aan de hand is.

“Ze is mijn vriendin en dat zal altijd zo blijven”, vertelt de flamboyante kasteelheer in de Coen en Sander Show.

Televizier-Ring

Coen en Sander gaven Martien gisteren even een belletje om het succes van zijn programma te bespreken. Martien jubelt over de Gouden Televizier-Ring-nominatie en vertelt dat hij daar ontzettend trots op is: “Het is toch echt ongelooflijk. Wij zijn er nog steeds beduusd van dat we nu ook in die top tien staan”, vertelt hij. “Ik gun het een ander natuurlijk ook. Het kan alle kanten op.” Hoewel Martien graag wil winnen, prijst hij ook meteen andere programma’s de hemel in. “Ja, de Beste Zangers vind ik ook zooo’n leuk programma. Dat vind ik leuk die mensen, die gaan in een heel ander genre zingen”, gaat hij verder. “Nou weet je, ik zou het enig vinden als we bij de eerste drie zitten. Dat maak je maar één keer in je leven mee.”

Chateau Marillaux

Coen en Sander willen ook graag weten hoe het nu gaat op Chateau Marillaux. Met Amanda – de hulp die in de vorige aflevering onwel werd – gaat het weer helemaal goed. Maar hoe gaat het nu met Caroline en Martien? “Ja, weet je, dat is helemaal opgeblazen. Dat heb je natuurlijk met de pers. Ze moeten natuurlijk ergens over schrijven. Dat snap ik ook wel, want dat is ook werk”, begint Martien. “Caroline is inderdaad lekker terug naar Nederland en dat is haar beslissing. Dat moet je ook respecteren. Het zij zo.”

Dipje

Op Instagram had Caroline laten weten er even doorheen te zitten. Iets wat de kasteelheer beaamt. “Dat klopt. Ze heeft natuurlijk keihard gewerkt. Mensen moeten niet vergeten dat we na die grote verbouwing van 100 dagen direct gasten gingen ontvangen. Dus het liep allemaal in elkaar over. Ze was helemaal kapot.” Volgens Martien is er helemaal geen sprake van ruzie. “Nee joh, we hebben helemaal geen ruzie. Ze is mijn vriendin en dat zal ze altijd blijven”, vertelt hij. “Wij houden helemaal niet van ruzie. Dat vind ik zo vreselijk”, benadrukt hij. “Wij hebben hele harde stemmen en die verheffen we weleens, maar dat is geen ruzie.”

Lees ook: Inbrekers slaan hun slag in riante villa van volkszanger Tino Martin

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: De Coen en Sander Show | Beeld: Videostill Chateau Meiland