Zo ziet de kleindochter van Debbie Reynolds eruit

Debbie Reynolds

Haar kleindochter trad in haar voetsporen

Debbie Reynolds brak bij het grote publiek door toen ze in 1952 als Kathy Selden te zien was in de hitfilm Singin’ in the Rain. De actrice scoorde daarna tientallen rollen in films en series en kreeg zelfs een Oscar-nominatie voor haar rol in de film The Unsinkable Molly Brown. Debbie beschikte over een geweldig acteertalent dat ze doorgaf aan haar dochter, Carrie Fisher, en haar kleindochter, Billie Lourd.

Acteren zit in de familie.

Carrière

Debbie Reynolds werd op 1 april 1932 geboren als Mary Frances Reynolds. Haar carrière in de spotlights kwam van de grond toen ze in 1948 de Miss Burbank-verkiezing won. Haar winst leverde haar namelijk een contract op bij Warner Brothers Pictures. De maatschappij gaf haar de (artiesten)naam Debbie en zorgde voor haar eerste filmrollen. In 1952 kreeg Debbie haar grote doorbrak. Ze scoorde een rol in de musicalfilm Singin’ in the Rain. De befaamde acteur Gene Kelly was er in de eerste instantie op tegen dat ze werd gecast, omdat Debbie weinig ervaring had als actrice en niet kon tapdansen. Toch werd Singin’ in the Rain een ongekend succes. Na de musicalfilm was ze nog in tig films en series te zien. Voor haar rol in de film The Unsinkable Molly Brown kreeg ze een Oscar-nominatie. Tevens sleepte ze maar liefst vijf Golden Globe-nominaties in de wacht.

 

Privéleven

Debbie gaf in haar leven drie keer het jawoord. Haar eerste huwelijk was met Eddie Fisher. De twee gaven elkaar het jawoord in 1955. Het stel kreeg samen twee kinderen: dochter Carrie en zoon Todd. Het stel ging in 1959 uit elkaar toen bekend werd dat Eddie een affaire had met Hollywoodicoon Elizabeth Taylor. Debbie beloofde voor de tweede keer eeuwige trouw aan zakenman Harry Karl. De twee waren getrouwd van 1960 tot 1973. Harry had een gokverslaving, zou slechte investeringen hebben gedaan en spendeerde geld aan dames van plezier. Naar verluidt zou hij 7 miljoen dollar van Debbie hebben uitgegeven. In 1984 trad Debbie opnieuw in het huwelijksbootje. Ze trouwde met Richard Hamlett, maar het huwelijk eindigde in 1994.

Lees meer over Debbie’s kinderen en kleindochter op de volgende pagina.

[wp_ad_camp_5

Pagina 1/2