Zo ziet de kleindochter van Debbie Reynolds eruit

Grote liefde

Debbie leek de liefde van haar leven niet te vinden in een echtgenoot, maar naar eigen zeggen had ze wel degelijk een grote liefde in haar leven. Beter gezegd, ze had twee grote liefdes in haar leven: haar kinderen Carrie en Todd. Beide kozen ze een carrière in de spotlights. Zowel Todd als Carrie was in diverse films te zien. Carrie werd door haar rol als prinses Leia in Star Wars net zo beroemd als haar moeder. Carrie Fisher kreeg met theateragent Bryan Lourd dochter Billie Lourd, die in de voetstappen van haar befaamde oma en moeder trad.

Billie Lourd

Billie Lourd werd op 17 juli 1992 geboren. Ze scoorde haar eerste rol als actrice als Lieutenant Connix in de nieuwe Star Wars-films en was samen met haar moeder Carrie Fisher in de films te zien. Dit was het begin van haar carrière als actrice. Daarna scoorde ze een grote rol in de serie Scream Queens en was ze te zien in de hitserie American Horror Story. Binnenkort is ze als Gigi te zien in de film Booksmart.

Verdriet

Op 27 december 2016 stierf Carrie op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zware hartaanval. Een dag na het overlijden van Carrie stierf Debbie op 84-jarige leeftijd. Vermoedelijk kreeg Debbie een beroerte toen ze met haar zoon Todd de begrafenis van Carrie aan het regelen was. Ruim een half jaar na het overlijden van haar moeder en oma was Billie te gast bij The Ellen Show. Hierin praat ze over het grote verlies van haar oma en moeder, maar blikt ze ook terug op de geweldige vrouwen die ze in haar leven had. Tevens onthult ze dat ze hoopt net als haar oma ooit te gaan zingen. Billie’s bezoek aan het programma leverde haar veel lof op. Veel mensen bewonderen haar kracht en zien zowel haar oma als haar moeder terug in de 26-jarige blondine. Velen zijn dan ook erg benieuwd wat voor rollen Billie in de toekomst voor haar rekening mag nemen. 

Billie Lourd met haar oma Debbie Reynolds.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?????

Een bericht gedeeld door Billie Lourd (@praisethelourd) op

Billie met haar moeder Carrie. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? ?????? ?????

Een bericht gedeeld door Billie Lourd (@praisethelourd) op

 

Lees ook: Zo ziet Julie Andrews uit The Sound of Music er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: IMDB, Heavy, Metro, The Ellen Show | Beeld: Videostill Singin’ in the Rain