Zo ziet de knappe zus van Olcay Gulsen eruit

De zusjes lijken enorm veel op elkaar

Olcay Gulsen begon haar carrière als modeontwerper en mocht zichzelf op een gegeven moment zelfs de eigenaar van SuperTrash noemen. Anno 2019 vult de 38-jarige brunette haar dagen met diverse projecten, zo is ze sinds 2014 mode- en lifestyledeskundige bij het programma RTL Boulevard. De goedlachse Olcay komt altijd tiptop voor de dag, maar ze is niet de enige van de familie die gezegend is met goede looks.

Haar zusje Dolshe lijkt enorm veel op haar.

Grote familie

Olcay komt uit een groot gezin, ze heeft vier zussen en een broer. Olcay deelde al eens dat ze geen fijne jeugd heeft gehad, omdat haar thuissituatie erg heftig was. Dit is volgens haar dan ook een van de redenen waarom ze het zo goed kan vinden met haar zussen. “We zijn heel harmonieus, hebben geen woordenwisselingen. Misschien wel vanwege onze heftige tijd thuis”, deelde ze vorig jaar met Dagblad van het Noorden. Vooral met zusje Dolshe lijkt Olcay een hechte band te hebben.

Dolshe Gulsen

Wie weleens Shownieuws kijkt, heeft haar vast weleens als deskundige in beeld gezien: Dolshe Gulsen. Het jongere zusje van Olcay mocht als lifestyledeskundige bij Shownieuws aan de slag. De twee zussen lijken enorm veel op elkaar, de twee zouden bijna tweeling kunnen zijn. De twee zijn erg hecht en doen veel samen. Tevens liet Olcay weten, toen ze meedeed aan het populaire programma Wie is de Mol, dat haar zusje Dolshe haar vertrouwenspersoon is.

Bekijk hieronder hoe Dolshe eruitziet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I need a taxi ?? but I get so carsick in them ? what are you doing this Wednesday AM? ??? #istanbul

Een bericht gedeeld door Dolshe Gulsen (@dolshegulsen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

At the airport on a delayed flight with my friend @olcay who is drinking ? she is trying to convince me to join her should I? ?

Een bericht gedeeld door Dolshe Gulsen (@dolshegulsen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? for @georginagulsen she left her earrings at my house to find on purpose because I said they are beautiful.. So Sweet!! ???

Een bericht gedeeld door Dolshe Gulsen (@dolshegulsen) op

Lees ook: Olcay Gulsen en Ruud de Wild bevestigen relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: DVHN, Moltalk, Grazia | Beeld: Videostill