Olcay Gulsen en Ruud de Wild bevestigen relatie


Ruud de Wild heeft de relatie met Olcay Gulsen bevestigd

Er gingen al langer geruchten rond dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen een relatie zouden hebben. Tot gister hielden de twee allebei vol dat de relatie volstrekt vriendschappelijk was. Maar, gister liet Ruud aan Albert Verlinde weten dat er toch sprake is van een beetje romantiek. 

Ruud klapt uit de school, maar Olcay wist van niks.

Relatie

Hoewel er al langer werd gefluisterd over een relatie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild, heeft Ruud het nu pas bevestigd. Er zijn zelfs mensen die zeggen dat Olcay het eerder dit jaar had uitgemaakt met haar vriend Frans Ghazi omdat ze gevoelens kreeg voor Ruud. De twee werden vaak samen gespot, maar hielden vol dat hun relatie vriendschappelijk was. Maar, op die woorden kwam Ruud terug.

Romantiek

Gisteravond vertelde Ruud aan Albert Verlinde in 6 Inside dat er wel degelijk sprake is van romantiek tussen de twee. Toen Olcay hier later naar werd gevraagd bij RTL Boulevard wist zij van niets. “Ik heb nou niet echt de behoefte omdat nu om te dopen tot een relatie”, zei Olcay daar. Toen ze hoorde dat Ruud het wel zo noemde, reageerde ze verbaasd: “Oh, ik hoop dat hij me dan vanavond belt en me netjes om verkering vraagt”, grapt ze. Verder hebben beiden geen commentaar gegeven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn administratie is nu eindelijk geautomatiseerd. #administração #robot

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

Lees ook: Gigi Ravelli bevallen van eerste kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill