Zo denkt koningin Elizabeth over de manier waarop Meghan Markle met haar familie omgaat

Meghan Markle

Tevens is prins Charles een enorme steun voor Meghan

Meghan Markle heeft twee rumoerige jaren achter de rug. De 37-jarige stapte in het huwelijksbootje met prins Harry en werd voor het eerst moeder. Twee heuglijke gebeurtenissen, die helaas werden overschaduwd door de drama die haar loslippige en onvoorstelbare familie veroorzaakte. De hertogin van Sussex heeft tot nu toe niet gereageerd op de commotie die haar familie veroorzaakt, ook al zou ze dat volgens geruchten wel willen.

De koningin vindt dat Meghan goed omgaat met de drama rondom haar familie.

Waardig

Meghans start als royal ging niet van een leien dakje. Zo zochten meerdere van haar familieleden de pers op om tegen hen hun beklag te doen over Meghan. Iets wat de hertogin van Sussex zwaar zou zijn gevallen. Volgens insiders zou de 37-jarige brunette veel steun hebben gehad aan haar nieuwe schoonvader, prins Charles. Ook kan de nieuwbakken moeder rekenen op steun van de koningin. Zo vertelt een bron aan The Mirror. “De koningin is erg gesteld op Meghan, net als Charles. Ze vinden allebei dat Meghan op een waardige manier met de situatie omgaat”, vertelt de bron. “De hele familie voelt sympathie voor de manier waarop Meghan ermee omgaat”, voegt de insider eraan toe. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

At the opening of the Mersey Gateway Bridge, The Duchess of Sussex joins The Queen to watch a performance by local schoolchildren #RoyalVisitCheshire

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Beschermend

Naar verluidt zou prins Charles erg beschermend zijn over zijn schoondochter die hij ‘Tungsten’ zou noemen, omdat ze ’tough’ zou zijn en ‘unbending.’ Tevens zouden ze veel tijd met elkaar doorbrengen tijdens familietripjes. “Ze heeft een hechte band ontwikkeld met Harry’s vader en de situatie met hem doorgenomen. Ze ziet Charles zeker als een vaderfiguur.”

Nog geen hereniging

“Meghan heeft Harry’s hechte familie achter zich en een schattige nieuwe zoon”, deelt een andere bron. “Op dit moment is er voor Meghan geen plek voor haar vader en de rest van haar familie. Ze wil op dit moment alleen positieve invloeden voor Archie.” De bron laat weten dat er daarom nog geen kans is op een hereniging met haar vervreemde familie.

 

Lees ook: Angela Schijf deelt prachtig kiekje met haar zus en vertelt waarom-ie zo speciaal is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Mirror | Beeld: Videostill 5 news