Kritiek op foto André Hazes en Monique Westenberg: ‘Slecht voorbeeld’

monique westenberg andre hazes

Het stel zou zich niet aan de coronaregels hebben gehouden

Het had een onschuldige foto op Instagram moeten zijn. Helaas ging die vlieger voor het liefdeskoppel André Hazes en Monique Westenberg niet helemaal op. De twee waren in een groot gezelschap aan het genieten van een diner. Of dit gezelschap hierbij ook de coronaregels in acht hield, valt te betwijfelen. 

In het verkeerde keelgat geschoten

Monique Westenberg deelt op Instagram een foto van een groot gezelschap aan een dinertafel. Het stel vierde het programma Getekend voor het Leven en besloot met elkaar op de foto te gaan – zonder afstand te bewaren. Fans die de anderhalvemetersamenleving enorm serieus nemen, waren alles behalve blij met dit aanzicht.

Negatieve reacties

De reacties onder de foto van Monique liegen er niet om. Volgers laten zich uit over de afstand tussen het stel. “Dit is toch niet coronaproof’ en ‘1,5 meter?’, klinkt het in de reacties. Ook vinden veel volgers deze foto een slecht voorbeeld. ‘Respectloos naar de overbelaste en getraumatiseerde verpleegkundigen’, schrijft een fan in de reacties. Monique en André hebben zelf nog niet gereageerd op de negatieve reacties onder de foto.

View this post on Instagram

Mr. Porter #getekendvoorhetleven

A post shared by ??????? ????? (@moniquenoell) on

Lees ook: Grote ontevredenheid horeca: ‘Maatregelen moeten van tafel’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, ABM Archief