Kijkers ‘Ladies Night’ reageren op Olcays uitspraak over alcoholgebruik

olcay

“Wijntje hier, wijntje daar”

In de tweede uitzending van Ladies Night vertelt Olcay Gulsen openhartig over haar alcoholgebruik. De modeontwerpster biecht tijdens de uitzending op dat het aantal wijntjes dat zij per dag drinkt er langzaam in sluipen. “Wijntje hier, wijntje daar. Ik merkte dat ik steeds vaker aan het drinken was.” Twitteraars reageerden verschillend. Zo had de één lof voor Olcay haar openhartigheid, maar werd er ook veel kritiek geuit.

De kijkers kunnen de eerlijkheid van Olcay wel waarderen.

Minderen

In de talkshow vertelt Olcay aan presentatrice Merel Westrik dat ze voorheen met gemak twee à drie glazen wijn per dag dronk. Dit kon niet langer doorgaan, geeft de modeontwerpster aan. Met een lach op haar gezicht vertelt ze vervolgens trots dat ze al drie dagen geen glas met wijn heeft aangeraakt. Er volgt een luid applaus uit de zaal. “Ik had moeite om het een paar dagen te laten staan”, aldus Olcay.

Volhouden

Toch geeft de modeontwerpster aan zich na deze alcoholvrije dagen een stuk beter te voelen. “Ik voel me een stuk beter en wil dit een beetje oprekken. En misschien dan wel alleen in het weekend drinken. Ik merk wel dat het echt moeilijk is”, spreekt de modeontwerpster uit. Die twee à drie glazen per dag begonnen normaal te worden. “Ik keek er zelfs een beetje naar uit.”

Twitteraars

Olcay haar openhartigheid konden veel kijkers enorm waarderen. “Wat goed dat ze zo eerlijk over het drinken is”, klinkt het op Twitter. Toch schiet het luchtige geklets van Olcay over haar drankgebruik bij een aantal Twitteraars in het verkeerde keelgat. “Een applaus als je 3 dagen niet hebt gedronken? Serieus?!”, laat een Twitteraar weten.

Lees ook: Instagrammer ziet er totaal anders uit nadat ze slechts 3 pond afviel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Ladies Night, RTLXL