Dochter maakt Lauren Verster overbezorgd: ‘Midden in de nacht luister ik of ze nog ademt’

Lauren

’s Nachts maakt de presentatrice zich steeds druk of haar dochter nog wel leeft

Het is inmiddels een paar maanden geleden dat Lauren Verster van haar dochter Leentje beviel. Het meisje kwam op 29 januari ter wereld en de kersverse ouders konden hun geluk niet op. Hoewel het tweetal het gevoel had dat het kindje altijd al bij hen hoorde, deelt Lauren dat ze als moeder in korte tijd een lichtelijke obsessie heeft gevormd. Zo is ze continu (over)bezorgd over haar dochter.

Moederschap

Eind maart vertelde Lauren in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 dat het moederschap haar goed bevalt. Ze is verliefd op de kleine spruit en heeft het gevoel dat het moeder zijn haar niet zoveel heeft veranderd. Aan Weekblad Privé geeft ze echter toe dat ze zich continu afvraagt of ze het wel goed doet. “Deze liefde is groter dan jezelf. Als je moet kiezen tussen jezelf of je kind, gaat zij in alles voor. Waar je vroeger bezorgd was om jezelf, ben je dat nu om haar. En meer, want de verantwoordelijkheid voor zo’n kleintje drukt oneindig veel zwaarder. Je wil het zo goed mogelijk doen, maar er is geen ‘goed’ mogelijk. Je kunt nog zo veel boeken lezen of adviezen aanhoren, iedereen doet het anders”.

Obsessie

Tevens laat Lauren weten dat ze in een korte tijd een lichtelijke obsessie heeft gevormd. “Ik heb last van een lichtelijke nachtelijke obsessie, dat ze bijvoorbeeld stikt in een dekentje. Dan ga ik dat de hele tijd goed leggen. Of ik haal allemaal dingen bij haar hoofd weg, om alles uit te sluiten. Terwijl ik dat allemaal al heb gecheckt. Jasper kan er dol van worden. Midden in de nacht luister ik vaak of ze nog ademt, ja het gaat best ver. Misschien ben ik wel een beetje overbezorgd.”

Leentje is het eerste kindje van Jasper en Lauren.

Lees ook: Zo ziet de kleinzoon van Elvis Presley eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill RTL Late Night