Visagist Leco van Zadelhoff deelt prachtige transformatie Angela Groothuizen

angela groothuizen

De presentatrice ziet er zowel met als zonder make-up prachtig uit

Visagist Leco van Zadelhoff en presentatrice Angela Groothuizen zijn al jarenlang goede vrienden. Niet alleen kunnen de twee ontzettend goed met elkaar opschieten, ook doet de visagist al jaren de make-up van Angela. Op Instagram deelt Leco een bijzondere foto waarop hij Angela flink de hemel in prijst. 

Mooi van binnen en van buiten

Op Instagram deelt Leco van Zadelhoff een voor- en nafoto van Angela Groothuizen. “Deze knappe, leuke, mooie vrouw is mijn vriendin Angela Groothuizen”, schrijft de visagist onder de foto. “Mijn perfecte canvas. Mooi vanbinnen en vanbuiten en met en zonder make-up.”

De visagist speelt met haar en make-up

We zien Angela Groothuizen altijd met haar perfecte coupe en make-up op de televisie verschijnen. Volgens Leco is dit spelen met haar en make-up, maar komt de echte schoonheid van binnenuit. “Spelen met haar en make up, maar de glow komt van binnenuit. Niks mooiers dan uitstraling”, schrijft Leco in zijn bericht.

Positieve reacties

Ontzettend veel fans reageren enorm positief op de foto van Leco van Zadelhoff. Ook is menig BN’er de foto van Angela niet ontgaan. Zo reageert Froukje de Both: “Prachtig! Voor en na!” en zegt Soundos El Ahmadi: “Ze is prachtig.”

Lees ook: Geraldine Kemper en vriend Paul na vijf jaar uit elkaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube 

Array