Oranje Leeuwin Shanice van de Sanden papt aan met Amerikaanse tegenstander

shanice

De teams blijken goed met elkaar overweg te kunnen

Afgelopen zondag speelden de Oranje Leeuwinnen de finale van het WK tegen het Amerikaanse team. Sterspeler Shanice van de Sanden speelde niet alleen opvallend goed, maar staat buiten het veld ook in de schijnwerpers. Zo weet ze elke keer met haar verrassende kapsels de show te stelen en is ze op Instagram een ware hit. Shanice krijgt het voor elkaar om niet alleen haar volgers, maar ook haar tegenstanders voor zich te winnen. Dat blijkt uit een opvallend kiekje van Shanice met één van de Amerikaanse speelsters.

“Dus hier is ie”, schrijft de Nederlandse onder de foto op Instagram.

Mooi stel

De twee stralen duidelijk op de foto. Het kiekje is gemaakt in Lyon, de plaats waar de winst van de Amerikanen gevierd werd. Shanice staat op de foto met Megan Rapinoe, voetbalster in het Amerikaanse team. Hoewel Shanice single is, heeft Megan een relatie met Sue Bird. Het is in ieder geval duidelijk dat er absoluut geen strijd is tussen het Nederlandse en het Amerikaanse team. De vrouwen showen gewoon vol vreugde hun gekleurde haren aan de wereld.

Positieve reacties

De foto van Shanice gaat niet onopgemerkt voorbij. De reacties onder de foto duiken in een rap tempo op. “Wat geweldig. Shanice, je bent mijn nieuwe favoriete speler sinds de wedstrijd tegen Zweden, dankzij jouw vreugde en sterke spel”, “Dit is waar voetbal om gaat: respect. Op het vrouwenvoetbal!”, “Dit is prachtig!” en “Een voorbeeld voor het mannenvoetbal, in alle opzichten”, zijn een greep uit de enthousiaste reacties onder de foto van Shanice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

She told me once… the universe need a pic from us. So here it is. ?? #wwc2019??

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Lees ook: BN’ers reageren vol lof op Oranje Leeuwinnen na verlies WK

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Gerrit van Keulen