Lief: Marco Borsato krijgt speciale verrassing van fans

Marco fans

Marco’s fans wilden hem na zijn moeilijke jaar een hart onder de riem steken

Marco Borsato is inmiddels weer dolgelukkig met Leontine, maar een jaar geleden was dit nog wel even anders. Begin 2020 besloten ze na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar te gaan, waarna de zanger in een diep dal terechtkwam. Zijn trouwe fans besloten daarom iets speciaals te doen voor hem. Gisteren was het eindelijk zover en mochten zij de speciale verrassing aan idool Marco overhandigen. 

Welkom terug

Op Instagram deelt Marco Borsato een filmpje van de lieve verrassing die hij kreeg van zijn trouwe fanclub, Club Borsato. “Wauw, wat heb ik een top fans”, schrijft hij erbij. “Vanmiddag kwamen Anja en Gerda namens Club Borsato een ‘welkom terug’-cadeautje langs brengen.”

Hart onder de riem

De twee dames deden een tijdje geleden een oproep op social media met als doel om Marco een hart onder de riem te steken, zo is te lezen op de Instagram-pagina van Club Borsato. “De reacties op deze oproep waren overweldigend en de kaarten en brieven stroomden bij Anja en Gerda binnen.” Het was dan ook een hele klus om alles te bundelen, maar het is ze gelukt. Gisteren was het eindelijk zover en mochten ze het speciale album overhandigen aan hun grote idool. “Dat dit een gezellig en mooi moment is geworden, dat is wel terug te zien in deze mooie video”, aldus Club Borsato.

Cadeautjes

In het filmpje is te zien dat Marco zijn trouwe fans niet met lege handen naar huis heeft gestuurd. Anja en Gerda kregen allebei een speciaal Marco Borsato-theeglas en natuurlijk een gesigneerd t-shirt. “Jullie zijn super”, reageert Marco nog onder de video van Club Borsato.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Club Borsato (@clubborsato)

Lees ook: Leontine deelt innige foto met Marco Borsato

Bron: Instagram Club Borsato | Beeld: BrunoPress