Linda de Mol onthult hoeveel toiletten ze in huis heeft 

‘Ik weet dat het belachelijk is en dat ik in een idioot groot huis woon’ 

Linda de Mol heeft zich voorgenomen om altijd eerlijk te zijn in de editorials die ze voor haar eigen tijdschrift LINDA. schrijft. Deze keer vertelt de presentatrice in alle eerlijkheid dat haar woning een exorbitant aantal wc’s telt. Met een thema als ‘shit happens’, kon ze daar natuurlijk ook niet onderuit.

Veel toiletten 

De gemiddelde Nederlander heeft één of hooguit twee toiletten in huis. Bij Linda de Mol ligt dat aantal net iets hoger. Wanneer je een villa bezit met flink wat vierkante meters, is het natuurlijk wel handig om op meerdere plekken je behoeftes te kunnen doen. Toch? Dat het wereldje waarin Linda leeft niet helemaal aan de standaard voldoet, lijkt ze zelf ook in te zien. “Om te beginnen in dit shit-nummer maar een ontboezeming waar ik waarschijnlijk wel weer commentaar op zal krijgen: ik heb thuis vijf toiletten.”

Allemaal in gebruik

“Ik weet dat het belachelijk is en dat ik in een idioot groot huis woon”, gaat Linda verder. “Maar ik heb mezelf nou eenmaal voorgenomen eerlijk te zijn in mijn editorials en het zijn er dus vijf – en ze zijn ook nog allemaal in gebruik.”

Eigen publiek

Je zult je misschien afvragen: wat moet je met vijf wc’s in huis? Nou, bij Linda thuis heeft elk toilet zo zijn eigen publiek. “Die in de kelder wordt gebruikt door mensen die onderhoud komen doen. Die op de benedenverdieping voornamelijk door gasten, die in de kinderbadkamer door mijn kinderen en die in mijn badkamer en op zolder — waar ik sport — door mij.” En als we het dan toch over dit onderwerp hebben, welk toilet is haar favoriet? “Vooral die in mijn badkamer, waar het altijd zo zalig warm is, is een favoriet plekje in huis.” Weten we dat ook weer! 

Lees ook: Oude bekende wint prijs in Miljoenenjacht: Linda de Mol stomverbaasd

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress/Patrick van Emst