Oude bekende wint prijs in Miljoenenjacht: Linda de Mol stomverbaasd

oude bekende miljoenenjacht

Ook voor menig tv-kijker is deze winnares geen onbekende

Linda de Mol keek verbaasd op toen een oude bekende gisteravond in de prijzen viel bij Miljoenenjacht. En dat geldt niet alleen voor de presentatrice, ook voor menig tv-kijker is deze vrouw geen onbekende.

Bekend gezicht

Op de tribune zat niemand minder dan voormalig televisiepresentatrice Esther Duller. Linda de Mol dacht al een bekend gezicht te zien toen ze langs de tribune liep, en ja hoor, dat ‘bekende gezicht’ viel ook nog eens in de prijzen. “Nee! Jij bent dé Esther Duller!”, roept Linda vol verbazing uit. “De Esther Duller van vroeger van Big Brother. Dat ben jij toch?” Esther zelf benadrukt maar al te graag dat het al ‘heel lang gelden’ is, maar volgens Linda valt dat allemaal wel mee. “Nou, dat is niet zo lang geleden. En je hebt nog heel lang bij RTL gewerkt.” 

In de prijzen gevallen

De oud-presentatrice van onder meer Big Brother, Van Kavel tot Kasteel en RTL Vandaag werd uitgekozen voor de publieksprijs. Ze mocht de laatste koffer openen won daarmee geen miljoenenbedrag, maar wel een televisie en home cinema set. En daar is Esther gelukkig ook heel blij mee. “Ik had het hartstikke leuk gevonden als jij achter de desk had gestaan, maar je hebt in ieder geval een mooi cadeau”, geeft Linda haar voormalig collega nog mee. “Voortaan kun je Miljoenenjacht kijken op een gigantisch scherm!”

Lees ook: Sylvie Meis woedend om vergelijking bikinifoto Linda de Mol

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill SBS6 Miljoenenjacht