Loiza Lamers laat voor het eerst na herseninfarct van zich horen: ‘Het gaat een stuk beter met me’

Op Instagram laat Loiza weten hoe het met haar gaat

Gisteren hield Neerlands modewereld de adem vast: het nieuws dat Loiza Lamers was getroffen door een herseninfarct sloeg in als een bom. De 22-jarige blondine werd maandagavond naar het ziekenhuis in Arnhem gebracht waar ze verscheidene onderzoeken onderging. Inmiddels is bekend dat het naar omstandigheden goed gaat met de Holland’s Next Top Model-winnares.

Onderzoek wees uit dat Loiza een bloedprop in haar hersenen had.

Gezichtsverlamming
Gisteravond liet Aran Kuiters, de manager van Loiza, weten dat de blondine een gevoelloos gebied aan een kant van haar gezicht had overgehouden aan de bloedprop in haar hersenen. Echter kon Aran vandaag bevestigen dat dit toch niet het geval blijkt te zijn. Ook de 22-jarige zelf liet vandaag van zich horen op social media: “Na alle heftige berichtjes in de media wil ik jullie laten weten dat het een stuk beter met mij gaat”, begint ze haar bericht op Instagram.

Weer thuis
“Ik ben op dit moment thuis en ben heel dankbaar dat ik geen blijvende schade heb opgelopen”, schrijft Loiza onder de foto waarop ze dansend te zien is met een glas bubbels in haar hand. “Ik ben nog erg moe, maar gelukkig ben ik omringd door mijn lieve familie en vrienden. Hopelijk ben ik snel weer een beetje de oude en sta ik er weer net zo bij als op deze foto!”

Steun
Het topmodel laat weten dat de steunbetuigingen van fans en betrokkenen haar erg goed doen. “Jullie liefdevolle berichtjes geven mij kracht en ik wil jullie daar dan ook voor bedanken”, sluit ze haar berichtje af. De manager van Loiza liet nog weten dat het herstel van de blondine nu het allerbelangrijkst is: “Haar modellenwerk, dat zal iedereen begrijpen, staat nu even op een tweede plaats.”

Op Instagram lieten verscheidene bekende Nederlanders weten dat ze Loiza een voorspoedig herstel toewensen.

Lieve Loiza ik denk aan je ! ??

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Ook wij wensen Loiza veel beterschap! 

Bron: Algemeen Dagblad, Instagram | Beeld: Instagram