BH 90210-acteur Luke Perry getroffen door beroerte

Zijn oud collega’s reageren geschokt

Luke Perry werd woensdag getroffen door een beroerte. De 52-jarige acteur zou alleen thuis zijn geweest toen hij ’s ochtends onwel werd. De acteur ligt momenteel in een ziekenhuis in Los Angeles. Luke verwierf faam met zijn rol als Dylan McKay in Beverly Hills 90210.

Update 4 maart 2019: Luke is overleden aan de gevolgen van een beroerte. 

Beroerte

Insiders zouden aan de Amerikaanse TMZ hebben verteld dat Luke kunstmatig in coma wordt gehouden. Een woordvoerder van de acteur ontkracht dit echter. De woordvoerder van Luke wil niet veel kwijt over de toestand van de acteur en laat alleen weten dat Luke inderdaad in het ziekenhuis ligt. Hoe het nu met de 52-jarige acteur gaat is onbekend. 

Oud-collega’s

De beroerte van Luke ging een aantal van zijn Beverly Hills 90210-collega’s niet in de koude kleren zitten. Zo steken onder andere Shannen Doherty (die Brenda Walsh speelde) en Ian Ziering (die Steve Sanders speelde) de acteur een hart onder de riem. Zo schrijft Shannen: “Mijn vriend. Ik houd je vast en geef je mijn kracht. Je kan dit.” Ook Ian schrijft een emotioneel bericht aan zijn collega. “Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe mijn hart voelde toen ik het heftige nieuws hoorde. Laten we hopen op een spoedig herstel.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

Een bericht gedeeld door ShannenDoherty (@theshando) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

No words can express what my heart feels hearing today’s shocking news. Let us all say a prayer for his speedy recovery.

Een bericht gedeeld door Ian Ziering (@ianziering) op

Revival

De beroerte van Luke komt een dag nadat bekend werd dat Fox spiksplinternieuwe afleveringen van Beverly Hills 90210 gaat opnemen. In de zomer zou de zender de special uitzenden. Vrijwel de gehele originele cast is van de partij. Alleen Luke Perry en Shannon Doherty hebben zich niet aan de cast toegevoegd. Luke werd bij het grote publiek bekend door zijn rol van Dylan McKay in de populaire tienerserie. Momenteel is de 52-jarige acteur te zien in de Netflix-hit Riverdale en zou zijn agenda door de opnames van deze serie al te vol zijn.

Lees ook: Sjinkie Knegt over ongeluk: ‘Van mijn voorhoofd tot mijn tenen in brand’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Telegraaf, RTL Boulevard, NOS | Beeld: videostill