Zo lukte het Roxeanne Hazes om af te vallen

Ze onthult op Instagram hoe het haar lukte om af te vallen

Wie regelmatig een blikt werpt op de Instagrampagina van Roxeanne Hazes kan het niet zijn ontgaan dat de brunette behoorlijk is afgevallen in een korte tijd. Veel volgers van de zangeres vroegen haar regelmatig naar haar ‘afvalgeheim’. Roxeanne deelde gisteren op Instagram hoe ze het voor elkaar bokste om kilo’s kwijt te raken.

Allereerst wil ze duidelijk maken dat ze het uit gezondheidsredenen deed.

Gezondheidsredenen

Roxeanne wil duidelijk maken dat ze niet afviel vanwege de druk om te voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal, maar omdat ze gezonder wilde zijn. Zo vertelt de jonge moeder dat ze niet lekker in haar vel zat, niet meer uit haar bed wilde komen en dat ze kampte met een veel te hoge cholesterol en daarbij ook nog veel vocht vasthield. “Ik ben niet per se afgevallen vanwege een soort schoonheidsideaal. Want ik vond mezelf namelijk een ontzettend mooie vrouw, ook voller. Ik vind mezelf nu ook een mooie vrouw, alleen wat slanker. Ik ben niet afgevallen, omdat de maatschappij dat van me vraagt.”

Methode

Omdat Roxeanne gezond wilde zijn en een moeder voor Fender wil zijn die genoeg energie heeft, besloot ze het roer drastisch om te gooien. Ze zette de eerste stap door haar oude trainer op te bellen. “Sindsdien sport ik veel. Echt heel erg veel. En geloof me, ik haat sporten. Maar door al het sporten merk ik dat mijn hoofd veel rustiger is”, deelt de zangeres. Roxeanne sport niet alleen veel, maar ze krijgt ook hulp van een diëtiste. “Zij helpt mij met voeding, met bepaalde supplementen, met dingen die ik te kort heb.” Roxeanne drukt haar volgers op het hart dat dit geen dieet is, maar dat dit een nieuwe levensstijl is die ze zichzelf heeft aangemeten.

Nieuwe levensstijl

“Dus dat heb ik allemaal gedaan en daar ben ik nog steeds mee bezig. Ik train dus veel en eet ontzettend gezond. Ik ben me heel erg bewust van wat ik eet.” Tevens deelt ze dat ze minder koolhydraten eet en dat ze één dag in de week een cheatday heeft. “Dan eet ik alles wat ik lekker vind.” Roxeanne vertelt dat ze nu de beste versie is van zichzelf: “Dat is een gezonde Rox. Dus niet per se een slanke Rox.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

???

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes) op

Lees ook: Op deze dag zal het tweede seizoen Chateau Meiland op tv te zien zijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Videostill YouTube