MAFS-Chantal over huwelijk met Henk: ‘Ik had nee moeten zeggen’

MAFS-chantal henk

MAFS-Chantal heeft spijt van haar jawoord

Gisteravond konden we weer genieten van een avond vol kersverse huwelijken in Married At First Sight. Henk en Chantal merken tijdens hun huwelijksreis dat er geen sprake is van een match. Chantal laat zich tijdens de uitzending behoorlijk uit over haar Henk. Dit valt bij veel kijkers niet in goede aarde.

Niet tevreden

Wanneer de huwelijksreis van Henk en Chantal ten einde komt, beseft Chantal dat ze niet tevreden is. De blondine verwijt Henk van alles. Zo zou Henk niet genoeg energie hebben en veel te veel gapen. Volgens Chantal zit Henk nogal futloos in z’n stoel, wat bij de blondine tot grote frustratie leidt.

Kijkers zijn verbaasd

Het gaat zelfs zo ver dat Chantal hardop durft te zeggen: “Ik had gewoon ‘nee’ moeten zeggen.” Dit tot grote verbazing van veel kijkers. Menig kijker laat op Twitter weten dat Henk juist ‘nee’ had moeten zeggen tegen Chantal. ‘Chantal begrijpt het nog steeds niet; Hénk had eigenlijk ‘nee’ moeten zeggen… Maar haar uitspraak zal wel komen nadat Henk bij haar aangeeft dat het niet werkt…’, klinkt het op Twitter.

Kijkcijfermatch

Niet alleen hebben de kijkers het zo nu en dan met Henk te doen. Ook denken veel kijkers dat Henk en Chantal enkel gekoppeld zijn voor de kijkcijfers. ‘Geloof toch nooit dat Chantal en Henk echt een match zijn? Eerder een kijkcijfermatch. Heel kijkend Nederland wist toch al bij minuut 1 dat vooral Chantal nooit ‘ja’ had moeten zeggen?’, klinkt het op Twitter.

Lees ook: Na regen komt (nog) geen zonneschijn: Na Ciara lijkt storm Dennis al in aantocht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill