Bescheiden man neemt voor maar 16 euro aan boodschappen mee tijdens 1 minuut gratis winkelen

Normaal gesproken hebben klanten iets meer haast wanneer ze 1 minuut gratis mogen winkelen

In Stadskanaal had een klant in een supermarkt een prijs gewonnen: hij mocht 1 minuut gratis boodschappen doen. Het eerste instinct bij veel mensen zou zijn graaien en zo snel mogelijk door de hele supermarkt heen rennen. Deze klant pakte het tijdens het winkelen echter compleet anders aan en nam de tijd om alleen zijn nodige boodschappen uit te zoeken.

Zou jij het ook op deze manier aanpakken als je 1 minuut gratis mocht winkelen?

Gratis boodschappen

Veel mensen die een minuut gratis mogen winkelen denk maar aan twee dingen: ‘waar liggen de duurste producten en hoe krijg ik ze binnen een paar seconden in mijn kar.’ Meneer Dekker uit Stadskanaal is echter een uitzondering op deze regel. Vorige week mocht hij gratis boodschappen doen en nam hij alleen de boodschappen mee die hij daadwerkelijk nodig had. Zelfs de vleeswaren en broodsalade werden uitgekozen omdat ze in de aanbieding waren. De totale kosten voor de supermarkt: 16,36 euro.

Alleen wat hij echt nodig had

Naast de goedkopere vleeswaren en broodsalade pakte de man slechts één pakje uit het Honig schap en rende hij door naar de nootjes. Ook daar pakte hij slechts één bakje uit. Bij het wijnschap maakte de man een korte stop voor een flesje port en hij sloot af met één pak Fristi. Was meneer Dekker misschien in de war? Ondernemer Froukje Sloot liet aan het AD weten dat de man niet in de war was en het concept van gratis winkelen wel degelijk snapte. “Hij had het goed begrepen maar hij deed het op zijn eigen manier”, zo legt Sloot uit.

Tevreden klant

Voordat de prijswinnaars van start gaan, worden de regels en het 1 minuut gratis winkelen goed uitgelegd. Al tijden gaat het op deze manier bij de supermarkt in Stadskanaal, en dus ook bij meneer Dekker. “Hij pakte gewoon wat hij nodig had”, aldus Sloot. “En hij was heel erg blij.”

Bekijk hieronder de video van de winkelende meneer Dekker:

Lees ook: Kasteel bij Beekbergen verandert tijdelijk in ‘Zweinstein’ tijdens Harry Potter-evenement

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Pxhere