Man vraagt zijn vriendin ten huwelijk met hulp van politie Almelo

Ontroerend werk voor de politie

Hoewel de politie wordt overspoelt met berichten over wangedrag, kreeg de politie Almelo een aantal weken geleden een bijzonder verzoek van Michael. Hij wilde op een knie gaan voor zijn vrienden en kon daarbij wel wat hulp gebruiken. De politie stemde in.

De politie speelde een belangrijke rol in het huwelijksaanzoek van Michael.

Aanzoek
Een aantal weken geleden stuurde Michael de politie een bijzonder verzoek, hij wilde zijn vriendin namelijk op een speciale manier ten huwelijk vragen. “
Hij wilde zijn vriendin graag op een originele manier ten huwelijk vragen en had daarbij een speciale rol in gedachten voor ons”, schrijft de politie Almelo op haar Facebookpagina. “Na een aantal stiekeme telefoontjes en appjes over en weer was het dan afgelopen vrijdag zo ver.” 

Aangehouden
Voor het idee van Michael zou de auto waarin hij en zijn vriendin Anne-Marie reden door de politie aan de kant worden gehaald. En zou namelijk een woninginbraak hebben plaatsgevonden waarbij sieraden waren gesloten. De auto van de ‘verdachte’ zou erg lijken op die van Michael en zijn vriendin.

Ring
De auto van Michael en Anne-Marie werd aan de kant gezet en Michael werd door de politie gefouilleerd. Wat de politie toen vond? De ring voor het huwelijksaanzoek. Anne-Marie was al die tijd onwetend en moest erg van de schrik bijkomen. Gelukkig wilde ze wel heel graag met Michael in het huwelijksbootje stappen!

Het aanzoek werd door de politie Almelo op Facebook geplaatst en is al duizenden keren bekeken. Bekijk ‘m hieronder zelf ook.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: LindaNieuws | Beeld: Facebook Politie Almelo