Man die donkere vrouw uitschold in vliegtuig biedt zijn excuses aan

Ryanair

De man zegt in geen enkel opzicht racistisch te zijn

De man die onlangs een vrouw met een donkere huidskleur uitschold op een Ryanair-vliegtuig heeft zijn excuses aangeboden. Hij wil graag benadrukken dat hij geen racist is. De vrouw mocht niet meer naast hem zitten op het vliegtuig en toen zij weigerde te vertrekken schold hij haar uit voor ‘lelijke zwarte kl**tz*k’. Hij zegt nu spijt te hebben voor datgene wat hij gezegd heeft. 

Hij gaf een exclusief interview.

Woedeaanval

De man trad niet eerder zelf op de voorgrond, maar in een exclusief interview met de Britse zender ITV wil hij toch graag vertellen wat er gebeurde. De man had naar eigen zeggen een woedeaanval en hij zegt niet racistisch te zijn. Het zou volgens hem een reactie zijn op een eerder voorval. Hij had de vrouw, naar eigen zeggen, gevraagd hebben of hij er langs mocht, omdat hij bij het raam zat. De vrouw zou niet gereageerd hebben en toen verloor hij zijn geduld.

Reactie

Ook de vrouw in kwestie reageerde op de excuses van de man. Ze weigert om zijn excuses te aanvaarden. Ze zegt nog nooit in haar leven zo beledigd te zijn en je merkt dat het haar nog steeds veel doet. De vrouw zegt tegen de man in kwestie dat hij het moet vergeten en door moet gaan, maar dat het voor haar nog wel wat tijd nodig heeft. Ze is erg depressief geworden na het voorval en kan bijna alleen maar huilen, vertelt ze.

Dit is het filmpje dat gemaakt werkt van het voorval:

Bekijk hier het interview:

Lees ook: Pak de handschoenen: het wordt koud dit weekend met kans op sneeuw

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Express | Beeld: videostill ITV