Marco Borsato bevestigt affaire met muzikante Iris Hond

Marco Borsato bekent een slippertje te hebben gemaakt in zijn huwelijk met Leontine

De 52-jarige Marco Borsato heeft bekend gemaakt zo’n tien jaar geleden een affaire te hebben gehad met de 32-jarige Iris Hond. Deze dagen is Iris te zien in haar eigen programma op Net5 Iris en de 12 dates. Op Instagram deelt Marco openlijk zijn verhaal. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien”, aldus de zanger.

Marco is op Instagram erg openhartig over zijn verleden.

Faillissement

Marco begint zijn betoog op Instagram: “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken.” De situatie was echter van korte duur. “Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, stelt Marco.

Affaire

Zo’n tien jaar geleden zou de zanger een affaire hebben gehad met pianiste, zangeres en tekstschrijfster Iris Hond. Dit zou zijn begonnen ten tijde van het faillissement van Marco’s managementbedrijf TEG. Uiteindelijk realiseerde de zanger zich dat hij het gelukkigst was bij zijn vrouw Leontine. “Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Huwelijk met Leontine

Tussen Marco en Leontine zit het inmiddels weer helemaal goed, zo laat Leontine zelf ook weten in de reacties onder het bericht op Instagram van Marco. “Hou van jou met heel mijn hart en ziel”, schrijft ze onder de romantische foto van hun samen. Beiden plaatsten ook een foto op hun eigen feed met de tekst: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Verklaring Iris Hond

Iris Hond bevestigde zelf ook in een verklaring het nieuws over de affaire met Marco Borsato. “Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven.” Iris lijkt hiermee ook te refereren aan de moeilijke tijd rond Marco’s faillissement tien jaar geleden.

Lees ook: Instagram ontploft: Jennifer Aniston plaatst foto van ‘Friends-reünie’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t oPinterest

Bron: Instagram Marco Borsato | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang