Marco Borsato verrast zijn jarige Leontine met romantische verjaardagswens

Leontine Borsato mag vandaag 52 kaarsjes uitblazen

Het is feest in huize Borsato! Vandaag, op 10 december, is Leontine Borsato jarig. De brunette is 52 jaar geworden en haar man verraste haar op bijzondere wijze. Marco Borsato plaatste namelijk een persoonlijk bericht op Instagram, waarin hij zijn grote liefde op romantische wijze feliciteert. 

Marco Borsato op Instagram

Marco deelde op Instagram een bijzondere video met daarin foto’s van elkaar en het gezin. Bij de video op Instagram schrijft de zanger: “Vandaag is ze jarig @leontineborsato de liefde van mijn leven! En geweldige moeder van @luca_borsato @sennaborsato @jadaborsato. Gefeliciteerd lieverd namens het hele gezin! En wat staat de tijd haar goed! #trotsopjou #jarig #10december #gefeliciteerd #52.” Marco is niet de enige die Leontine feliciteert. BN’ers als Chantal Janzen, Bas Smit en Rico Verhoeven wensen Leontine ook een fijne verjaardag toe.

Onrust in de tent

Onlangs ontstond er veel ophef rondom de relatie van Leontine en Marco, maar gelukkig lijkt de relatie tussen de twee inmiddels hersteld. Marco gaf een aantal weken geleden zijn affaire met Iris Hond toe. Op Instagram deelde de zanger onlangs dat het persoonlijke faillissement van de zanger ook op persoonlijk vlak een zware wissel had getrokken. “In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien”, vertelde de zanger een aantal weken geleden op Instagram.

Lees ook: Jeroen Pauw stopt met zijn dagelijkse talkshow Pauw

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, AIP