Marco Borsato openhartig over affaire: ‘Roem, vrouwen en geld kan een giftige cocktail zijn’

marco borsato roem vrouwen geld affaire

De zanger vertelt wat de affaire met zijn relatie heeft gedaan

In een trailer van een podcast van Fernando Holman spreekt Marco Borsato eerlijk over zijn affaire met pianiste Iris Hond. Privé bracht in oktober het nieuws over Marco en Iris naar buiten, waarna de zanger toegaf dat hij in het verleden vreemdging met de pianiste. In de podcast vertelt Marco openhartig over deze periode en wat dit met zijn relatie heeft gedaan. 

“Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest”, geeft de zanger aan.

Giftige cocktail

In de podcast biecht Marco Borsato op dat hij en Leontine elkaar weleens kwijt zijn geweest. “Roem, vrouwen en geld kan een giftige cocktail zijn”, legt hij uit. “Ik vind, je moet een toegevoegde waarde zijn in elkaars leven. Als je elkaar in de weg zit en je bent beter af zonder dan is dat soms beter. Maar dat was bij ons nooit het geval. En de moeder die zij is voor onze kinderen en de stabiliteit die zij thuis geeft, ja dat is sterker.”

Affaire met Iris Hond

In oktober bracht Privé de affaire met Iris hond naar buiten. Marco aarzelde geen moment en bracht op diezelfde dag ook een bericht naar buiten. De zanger liet destijds op Instagram weten dat het zakelijke faillissement ook een zware wissel op het koppel heeft getrokken. “In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien”, schreef de zanger onder een foto van Marco en Leontine op Instagram.

Relatie

Inmiddels – zo’n tien jaar na de affaire met Iris Hond – is Marco nog steeds samen met Leontine. De zanger vertelt dat hij Leontine gelukkig nooit is verloren. “Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

Bekijk in onderstaande video de preview van de podcast van Fernando Holman:

Lees ook: Rachel Hazes doet boekje open over burn-out: ‘Mijn hart was gebroken’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Unsplash