‘Married at First Sight’-huwelijk lijkt op huwelijksreis al stuk te lopen

Married At First Sight Monique Ronald

Voor dit koppel in Married at First Sight lijkt het huwelijk van korte duur te zijn

In de aflevering van het populaire RTL-programma Married at First Sight was gisteravond te zien hoe het pasgetrouwde stel Ronald en Monique samen op huwelijksreis ging. De twee zijn nog geen 24 uur getrouwd, maar Monique weet het eigenlijk al wel zeker: haar huwelijk met Ronald gaat ‘m niet worden.

Monique steekt haar gevoelens voor Ronald niet onder stoelen of banken.

‘Married at First Sight’

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Married at First Sight. Vijf koppels durfden het aan om te gaan trouwen nog voordat ze elkaar gezien hebben. Zo ook Monique en Ronald, die nog maar net getrouwd zijn en een dag na hun huwelijk afreizen naar Mallorca. Nog voor de reis begint, wordt Monique al midden in de nacht wakker van een benauwdheidsaanval en dit voorspelt niet veel goeds voor de rest van hun tijd samen. Ze zet de huwelijksreis wel door, maar eenmaal in een restaurant op Mallorca steekt Monique direct van wal: in een kleine 24 uur heeft ze zich nog niet echt verbonden gevoeld met Ronald.

Honderd procent eerlijk

Dat Monique van duidelijkheid houdt en eerlijk is, wordt maar meteen duidelijk gemaakt. “Ik ga honderd procent eerlijk met je zijn, dat wil je toch?”, zegt Monique tegen Ronald in het restaurant. Volgens haar had haar oudere broer het direct al door toen ze de trouwzaal binnen kwam lopen. “Hij zag mij glimlachend door het pad lopen en ik zag jou en mijn gezicht veranderde.” En voor het geval deze woorden nog niet duidelijk genoeg waren voor Ronald vervolgt Monique nog met de woorden: “Ik moet een gevoel krijgen van mijn kruin tot het topje van mijn teen.”

Geen kans

Het is overduidelijk dat die gevoelens voor Ronald er bij Monique niet zijn. Ronald sputtert voorzichtig nog een beetje tegen en brengt in dat ze wél veel overeenkomsten hebben samen. Zo doen ze bijvoorbeeld onder andere allebei vrijwilligerswerk. Monique is echter onverbiddelijk: “Alleen daarop kan een relatie geen stand houden. Er moet ook een bepaalde seksuele klik zijn.” Tv-kijkend Nederland zat natuurlijk al klaar om haar mening te geven, en Twitter explodeerde met reacties over de laatste aflevering van Married at First Sight. Veel kijkers vonden dat Monique Ronald nog geen kans heeft gegeven.

Bekijk hier de aflevering van Married At First Sight terug.

Lees ook: Deze vrouw ziet er onherkenbaar uit na indrukwekkende metamorfose

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: Videostill, RTL XL

Array