Bieden maar! Elisa uit Married at First Sight zet trouwjurk op Marktplaats

Vanochtend plaatste ze de spullen op Marktplaats

Wie eergisteren de allerlaatste aflevering van Married at First Sight keek, kon -helaas- zien dat geen van de stellen bij elkaar is gebleven. Tot grote verbazing van veel kijkers kozen de verliefde Patrick en Bas ervoor om te scheiden en hadden Yordi en Elisa een opmerkelijk, ongemakkelijk eindgesprek.

Elisa is haar jurk liever kwijt dan rijk.

Trouwjurk

Blijkbaar zat Elisa lang te wachten tot de laatste aflevering van Married at First Sight op de buis verscheen, want gisteren zette ze meteen haar trouwjurk en -ring op Marktplaats. ‘Bekend van tv’ staat zowel bij de jurk als de ring. Nieuw kostte de jurk van Elisa 2600 euro, ze vraagt 1000 euro voor de jurk. De ring kreeg Elisa voor nop, maar ze vraagt er 500 euro voor.

Huwelijk

Dat de vonken er tussen Yordi en Elisa niet afvlogen, had iedereen al gezien. Toch probeerden de twee het huwelijk een kans te geven, ook al had Elisa haar twijfels. Tijdens het eindgesprek gaven de twee aan niet getrouwd te willen blijven en deed Yordi opeens de onthulling dat hij Elisa fysiek niet aantrekkelijk vond, nooit gevoelens voor haar had en dat hij een ander meisje heeft leren kennen voor wie hij iets voelt. Elisa heeft er niet veel op te zeggen behalve dan dat ze het “apart” vindt.

Lees ook: Felle kritiek op Christel uit Married at First Sight

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Marktplaats | Beeld: Screenshot Marktplaats, videostill Married at First Sight