Married at First Sight zoekt vrijgezellen die mee willen doen aan het programma

Wie moet zich aanmelden?

Married at First Sight lijkt dit seizoen populairder te zijn dan ooit tevoren. Zo gaven dit jaar meer mannen en vrouwen zich op om aan het programma mee te doen dan voorgaande jaren. Durf jij, net als de vijf stellen van dit seizoen, de wetenschap te laten bepalen wie jouw match is? Meld je dan aan voor het vijfde seizoen van het realityprogramma!

Married at First Sight is op zoek naar vrijgezelle mannen en vrouwen!

Married at First Sight

In MaFS worden vrijgezellen die elkaar nog nooit hebben ontmoet aan elkaar gekoppeld op basis van de wetenschap. De deelnemers zien elkaar pas voor het eerst aan het altaar! Seizoen vier is op dit moment op de buis en in dit seizoen worden vijf stellen gevolgd. Voor het vierde seizoen van het programma gaf een recordaantal mannen en vrouwen zich op. Maar liefst 1500 mensen wilden door de wetenschap gematcht worden.

Succes

Sinds het eerste seizoen werd gedraaid, zijn er twee stellen die nog steeds getrouwd zijn. Bram en Patty gaven elkaar in seizoen één het jawoord en Nikolai en Chantal traden in seizoen twee in het huwelijk. Beide stellen zijn nog steeds gelukkig getrouwd en Bram en Patty verwachten zelfs hun eerste kindje. Dit seizoen lijken er ook weer goede matches te zijn. Zo is te zien dat het wel botert tussen Maxime en Nick en dat ook Joost en Milly het goed met elkaar kunnen vinden.

Lijkt het jou ook wel wat om door de wetenschap gematcht te worden? Hier kun je je opgeven voor het vijfde seizoen.

Lees ook: Kijkers Married at First Sight liggen dubbel om ‘Peter’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: Videostill MaFS