Martien en Erica uit Ik Vertrek komen terug met eigen realityserie

Martien en Erica Ik Vertrek

Het populaire koppel Martien en Erica uit Ik Vertrek komen terug op de buis!

Het is misschien wel één van de bekendste koppels uit Ik Vertrek: Martien en Erica. In 2006 vertrok het koppel naar het zonnige Frankrijk. Voor wie het tweetal nog goed op het netvlies heeft staan hebben we goed nieuws. Martien en Erica komen namelijk met een eigen realityserie!

Opnieuw vertrekt het koppel naar Frankrijk en wij kunnen daar allemaal van meegenieten!

Stukgelopen huwelijk

Het is inmiddels alweer elf jaar geleden dat Martien en Erica naar Frankrijk vertrokken. Ze emigreerden omdat ze een eigen chambre d’hôtes begonnen. Helaas liep toen de relatie stuk. Martien kwam uit de kast en Erica vond een nieuwe liefde. Het avontuur in Frankrijk liep niet zoals beiden hadden gehoopt. Toch kwam daar het goede nieuws afgelopen januari: Martien en Erica konden niet zonder elkaar. Daarom zouden ze elkaar het ja-woord geven… voor de tweede keer. Na de bruiloft besloot het koppel om opnieuw alles achter te laten en weer naar Frankrijk te verhuizen. “Nu kan het nog, later doen we het niet meer”, zo stelt Martien.

Eigen realityserie

Maar daar blijft het niet bij, want het extravagante koppel krijgt er ook een eigen realityserie bij. Deze zal binnenkort uitgezonden worden op SBS 6. Zo hoeven de echte fans niets te missen van het nieuwe avontuur van het pasgetrouwde stel. Wanneer de realityserie precies te zien zal zijn op SBS 6 is nog niet bekend.

Lees ook: Dit is waarom Wesley zo snel op de breuk met Yolanthe reageerde

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: videostill