Dit is waarom Wesley zo snel op de breuk met Yolanthe reageerde

Wesley en Yolanthe waren bijna negen jaar getrouwd

De showbizzwereld was in rep en roer toen bekend werd dat een van de bekendste Nederlandse stellen uit elkaar te gaat. Maandag werd bekend dat Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan scheiden. Het management van Yolanthe lieten tevens weten dat de twee een pers- en mediastop hielden. Wesley kwam daar echter op terug en reageerde toch op de relatiebreuk.

Dat de voetballer vroegtijdig op de breuk reageerde had een belangrijke reden.

Negatieve berichten

Dat Yolanthe en Wesley gaan scheiden, maakte de tongen los. Ze waren een van de bekendste mediakoppels van de afgelopen jaren. De geruchtenmolen draaide overuren: want wat zou de reden zijn van de scheiding? Tig geruchten en negatieve reacties werden op social media geplaatst, dit was dan ook de reden waarom de voetballer zich genoodzaakt voelde te reageren op de relatiebreuk.

Persbericht

Het management van Yolanthe verstuurde maandag het persbericht waarin stond vermeld dat Yolanthe en Wesley uit elkaar gaan. De voetballer was het ermee eens dat het persbericht werd verstuurd, maar had het liever iets kleiner willen houden, zo vertelt de manager van Wesley. Vlak nadat heel Nederland wist dat het showbizzkoppel gaat scheiden, kwamen er volgens de voetballer veel negatieve reacties over Yolanthe, iets waar hij erg verbaasd over was. De 34-jarige voelde zich daarom genoodzaakt om op de breuk te reageren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Lees ook: Sophie Perry reageert voor het eerst op het overlijden van vader Luke Perry

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang