Martien Meiland over de liefde: ‘Ik sta er voor open’

Martien-Meiland-liefde

Zien we binnenkort een partner aan de zijde van Martien Meiland?

Martien Meiland is tegenwoordig niet meer van de beeldbuis weg te slaan. Met de lancering van zijn boek en het succesvolle Chateau Meiland, lijkt het alsof het geluk Martien toelacht. Het enige dat er nu nog mist, is geluk in de liefde. In een interview met Robbert Rodenburg, praat Martien openhartig over de liefde, zijn date-leven en of er misschien een speciaal persoon is. 

Date-leven

Over zijn date-leven is Martien stellig: “Mijn date-leven ziet er eigenlijk niet uit. (…) Ik zit niet op een site of Tinder, dat vind ik veel te veel gedoe en oppervlakkig. En je kunt nu geen drankje doen, alleen wandelen in het bos”. Toch vertelt hij wel eerlijk dat hij ervoor openstaat. “Ik geloof er heel erg in dat het gaat zoals het gaat”, aldus Martien.

Een gezellig persoon

Of zijn potentiële nieuwe vlam in de familie zou passen, weet Martien zeker. “Ik denk dat de persoon die ik of Erica uit zou kiezen, sowieso een gezellig persoon is. Wel vindt hij het lastiger naarmate hij ouder wordt. “Je komt namelijk op een bepaalde leeftijd, je wordt ouder en dan moet je ook weer helemaal iemand leren kennen”, legt Martien uit.

Married at First Sight

Via een tv-programma heeft Martien ook geen interesse om de liefde te vinden. Zo geeft hij aan Married at First Sight te kijken, maar zou er zelf nooit aan mee doen. Toch heeft zijn familie ook invloed: “Als Erica, Montana en Maxime zeggen dat ik het moet doen, dan ben ik zo om. Dan ga ik morgen al kijken welk trouwpak ik zou doen”. Zien we Martien binnenkort dus als kandidaat? Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Martien Meiland doet boekje open over veelbewogen leven

Bron: Open Kaart – Robbert Rodenburg | Beeld: BrunoPress