Ex-huisvriendin Caroline van Eeden reageert op boek Martien Meiland

‘Er zijn genoeg dingen die me hebben geraakt’

Onlangs verscheen het boek van Martien Meiland en de uitspraken daarin laten niet iedereen onberoerd. Voormalig Chateau Meiland -huisvriendin Caroline van Eeden reageert nu ook op de pittige opmerkingen die Martien over haar maakte.

Niet gelezen

“Ik heb het boek niet gelezen”, vertelt Caroline bij Shownieuws. “Ik hoef het niet te lezen, want ik krijg genoeg informatie.” Ze weet daardoor wel precies wat er over haar in het boek staat, en dat laat haar niet koud. “Dat heeft mij wel geraakt.”

Mooie vriendschap

“Er zijn genoeg dingen die mij hebben geraakt, omdat ik met Martien een hele mooie vriendschap heb gehad en dat doet zeer”, gaat Caroline verder. “Maar uiteindelijk mag ieder zijn eigen verhaal doen en ik denk dat dat het beste is.” In zijn boek vertelt Martien uitgebreid over de ruzie tussen hem en Caroline, die uiteindelijk leidde tot het plotselinge vertrek van Caroline uit Chateau Marillaux.

Eigen verhaal

In het boek krijgen we alleen Martiens kant van het verhaal te horen, die niet overeenkomt met Caroline’s versie. “Ik vergelijk het een beetje hiermee: als je in een gezin leeft met vier kinderen en er gebeurt iets in het gezin, en je vraagt na een jaar ‘goh, weet je die situatie nog?’ Dan zal ieder gezinslid een eigen verhaal hebben. En dat mag ook van mij, ik heb mijn verhaal.”

Hoofdstuk afgesloten

Caroline stond eerder nog wel open voor een nieuwe ontmoeting met haar oude vriend, maar Martien lijkt die deur definitief gesloten te hebben. “Soms zijn er dingen die gebeuren en dan gaat het leven ook weer verder. Als de een het wel wil en de ander niet, dan is dat zo. Dat respecteer ik. Maar ik vind het jammer”, geeft Caroline toe.

Ex-partners

De voormalige vriendin van de Meilandjes is niet de enige die geraakt is door het boek. Eerder haalden ex-partners en vrienden van Martien al fel uit naar de zogenoemde leugens in zijn boek, zo ook oud-zakenpartner Frank: “Ik ben dertig jaar bevriend geweest met Martien. Dan verdien je het niet om op deze manier een trap na te krijgen.”

Lees ook: Vriend Leroy helemaal in de wolken met Maxime Meiland

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill