Nicolette van Dam deelt bizar verzoek van een fan

‘Kunt u een foto sturen van de onderkant van uw blote voeten?!’

Bekende Nederlanders maken vast en zeker bijzondere dingen mee. Dat ze bepaalde vragen of verzoeken krijgen via privéberichten op social media, wordt meestal niet gedeeld. Toch vond Nicolette van Dam een verzoek zo vreemd, dat ze het haar volgers niet wilde onthouden en ze deelde het bericht.

Haar fan heeft een voetenfetisj.

Foto van haar voeten

Nicolette van Dam deelde in haar Instagram-story een screenshot van een wel heel bijzonder verzoek van een fan. Of de actrice ook een foto van de onderkant van haar sokken of de onderkant van haar blote voeten kon sturen. Nicolette was erg ontdaan van de bijzondere vraag, zo blijkt uit haar reactie. “WHY?!!”, stuurt ze als antwoord. “Ik heb een voetenfetisj, alstublieft doe het”, was de verklaring van de fan.

Mannenvoet

Nicolette is de beroerdste niet en gaat – zoals we gewend zijn van de familie Smit-Van Dam – met goede dosis humor in op het verzoek. De presentatrice stuurde namelijk een foto terug van een blote voet. De kanttekening? Het was niet een foto van haar eigen voet, maar van de voeten van haar man Bas Smit. De fan reageerde met twee emoticons en had waarschijnlijk niet direct door dat het een mannenvoet was. Nicolette reageerde tot slot nog: “Is overigens de voet van mijn man. Als het bevalt, kan ik ook zijn andere voet sturen.”

Lees ook: Danny Froger is voor het eerst vader geworden van een dochter

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Nicolette van Dam, Nicolette van Dam | Beeld: Screenshot Instagram Nicolette van Dam, Videostill YouTube Nicolette van Dam