Martien Meiland over succes Chateau Meiland en Televizier-Ring nominatie

Chateau Meiland

Hij wordt er zelfs een beetje emotioneel van

Het eerste seizoen van Chateau Meiland zit er – tot het verdriet van velen – helaas alweer op. De familie Meiland heeft een speciaal plekje veroverd in vele harten van televisiekijkend Nederland. Met name Martien Meiland is très populaire. RTL Boulevard ging onlangs bij Martien langs om te vragen hoe het er nou voorstaat met hun verbouwde kasteel en om te praten over het enorme succes van het programma.

Het gaat heel goeoeoeoeoed!

Succes Chateau Meiland

Marien Meiland is met zijn ongeremde enthousiasme, hilarische uitspraken en soms ietwat onhandige acties mateloos populair geworden. In het programma Chateau Meiland was te zien hoe de kasteelheer en zijn familie alles op alles zetten om hun kasteel in Beynac in 100 dagen op te knappen om gasten te kunnen verwelkomen. Kijkers zagen dat de Meilandjes het weer voor elkaar schopten, maar het chateau was nog niet helemaal opgeknapt. Hoe staat het er nu voor?

Televizierring-nominatie

“De verbouwing zit er op en we zijn nu druk met alle gasten verwelkomen. Het is gewoon een feest”, vertelt Martien aan RTL Boulevard. Dankzij hun kijkcijferkanon stromen de boekingen binnen. Tevens kreeg de familie met hun programma een nominatie voor een Gouden Televizier-Ring. “Vanmorgen hebben we gehoord dat wij ook, tussen al die programma’s, genomineerd zijn voor een Televizier-Ring. Nou, wij gingen helemaal uit ons pláát!” Wanneer Martien vertelt dat hij dit helemaal niet had verwacht wordt hij een beetje emotioneel. “We waren natuurlijk al ontzettend blij met die kijkcijfers, dat kun je allemaal niet bedenken”, vertelt Martien met een lage stem. “Oh, ik word helemaal een soort emotioneel. Dat moet ik dus helemaal niet doen.”

Wijnen

Zoals een goede kasteelheer betaamt, geeft Martien de verslaggever van RTL Boulevard ook nog even een rondleiding door het Chateau. Ook loopt het tweetal nog even langs hond Bommel. Martien vertelt dat hij heel blij is dat Bommel nog bij de familie is en daarna is het tijd om te wíjnen!

 

Wie graag wil zien dat de Meilandjes die felbegeerde Gouden Televizier-Ring in de wacht slepen, kan hier op Chateau Meiland stemmen.

 

Lees ook: Vrouw ziet er onherkenbaar en jaren jonger uit na metamorfose

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard

Array