Martijn Krabbé heeft corona: presentatieklus kan niet doorgaan 

Martijn Krabbe corona

Gelukkig heeft RTL de perfecte vervanger gevonden 

Presentator Martijn Krabbé is positief getest op het coronavirus, dat heeft RTL bevestigd aan RTL Boulevard. Ontzettend vervelend nieuws voor de presentator, want een geplande presentatieklus gaat nu aan zijn neus voorbij. 

In thuisquarantaine

“Martijn Krabbé is positief getest en zit in thuisquarantaine”, aldus RTL. Gelukkig hoeven we ons geen ernstige zorgen te maken over de presentator: “Het gaat goed met hem.” Het feit dat Martijn corona heeft is natuurlijk al ontzettend vervelend, maar voor de presentator heeft het nóg een vervelend gevolg. Precies op dit moment stonden er opnames gepland voor het programma Merry Little Christmas, dat Martijn zou presenteren. 

Nieuwe presentator 

De opnames van Merry Little Christmas kunnen nu uiteraard niet doorgaan met Martijn. Gelukkig heeft RTL een nieuwe presentator gevonden die perfect past bij het kerstprogramma. Niemand minder dan Robert ten Brink – aka Mr. Christmas – neemt de klus nu op zich. Er stonden verder geen opnames gepland voor Martijn, dus hij kan rustig zijn tijd nemen om te herstellen.

Lees ook: Sinterklaas in coronatijd: hoe leg je de aanpassingen uit aan je kind?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst