Hint Matthijs van Nieuwkerk met deze opmerking op een eventueel vertrek?

Matthijs van Nieuwkerk maakte een opvallende opmerking tijdens De Wereld Draait Door

Jeroen Pauw bracht gister bijzonder nieuws naar buiten. De presentator besloot na een lange periode te stoppen met zijn eigen tv-programma Pauw. Tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door werd het plotselinge besluit van Jeroen Pauw uitvoerig besproken. Tijdens dit gesprek hintte Matthijs van Nieuwkerk ook op z’n eigen vertrek. Deze hint ging menig Twitteraar niet onopgemerkt voorbij.

Aankondiging

Aan tafel zat journaliste en columniste Angela de Jong. Angela was van mening dat een aankondiging waaruit blijkt dat iemand als Jeroen Pauw stopt met zijn talkshow veel teweeg brengt. “Het is een lastige om dat aan te kondigen, maar ook wel leuk, want je bent eigenlijk op je eigen begrafenis. Iedereen gaat ineens heel aardige dingen over je zeggen”, sprak Angela uit.

“Ik wacht nog heel even”

De columniste grapt dat dit bij Matthijs van Nieuwkerk waarschijnlijk ook op deze manier zal gaan. Waarop hij antwoordt: “Ik wacht nog heel even. Dat er wat tijd tussen zit.” Paul Witteman, de andere tafelgast, vraagt aan Matthijs hoeveel tijd er dan precies tussen moet zitten. “Een weekje of twee”, geeft Matthijs aan. Waarna de presentator gauw doorgaat met het presenteren van zijn programma.

Twitteraars

Ondanks dat Matthijs dit tussen neus en lippen naar buiten bracht, viel dit enorm op bij de kijkers. Op Twitter liet menig kijker dan ook weten het ‘opstappen van Matthijs’ gehoord te hebben. “Zegt Matthijs nu een soort van dat hij ook gaat stoppen?” en “Laat Matthijs daar nu terloops weten dat hij over een week of twee ook zijn vertrek aankondigt bij #dwdd?”, klinkt het op Twitter.

Lees ook: Op deze datum start het nieuwe seizoen van Married at First Sight

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, AIP