Op deze datum start het nieuwe seizoen van Married at First Sight

Je kan dit seizoen genieten van twee (!) nieuwe afleveringen per week

Ben jij gek op het bijzondere liefdesavontuur dat Married at First Sight heet? Dan hebben wij héél goed nieuws. Het populaire tv-programma waarin onbekenden elkaar het jawoord geven, komt over een maandje alweer op de buis. Dat betekent: nog een aantal weken geduld voor we weer kunnen smullen van een hoop romantische – en soms knullige – avonturen. 

In januari op de buis

RTL 4 bracht op Facebook naar buiten dat het nieuwe seizoen van Married at First Sight (MAFS) over een maand op de buis verschijnt. De afleveringen zijn vanaf dinsdag 7 januari te zien. En – ja, het kan nog beter – je geniet op woensdag 8 januari meteen van de tweede aflevering. RTL heeft namelijk besloten twee afleveringen per week uit te zenden. Yes.

Married at First Sight

In de afleveringen van MAFS zien we volstrekt onbekende mannen en vrouwen, die op basis van de wetenschap aan elkaar gekoppeld zijn. De wildvreemden geven elkaar het jawoord en vertrekken vervolgens als man en vrouw op huwelijksreis. Na deze huwelijksreis wonen de koppels een aantal weken samen en proberen ze er uit alle macht iets van te maken. In sommige gevallen gaan de koppels compleet de mist in, maar wordt er zo nu en dan ook een MAFS baby ter wereld gebracht. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Jeroen Pauw stopt met zijn dagelijkse talkshow Pauw

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill