Maxime Meiland reageert op AliExpress-geruchten rondom eigen kledinglijn

De blondine geeft toe dat ze niet alles zelf heeft ontworpen

Het was een roerige week voor Maxime Meiland. De blondine gaf tijdens de afleveringen van Chateau Meiland al een voorproefje van haar eigen kledinglijn Monciel. Hier twijfelden fans al aan de originaliteit van de items. Al gauw na de officiële lancering lag de gehele kledinglijn onder vuur. Volgens veel fans leken een aantal ontwerpen sprekend op een items van de webshop AliExpress. Aan Shownieuws geeft Maxime Meiland haar reactie. 

“Zelf ontworpen en geselecteerd”

Al een tijdje voor de lancering vertelde Maxime Meiland aan RTL Boulevard dat zij een deel van haar collectie zelf heeft ontworpen. Het andere deel zou ze geselecteerd hebben en hier zouden kleine aanpassingen aan gedaan zijn. Veel fans vonden de bijna identieke items op AliExpress terug. Maxime vertelt aan Shownieuws: “De eerste collectie die te zien was in Chateau Meiland zijn inderdaad items die mijn fabriek mij aanbood.” De blondine beweert echter dat deze items zijn aangepast. “Qua stof, kleur, knopen en maat.”

Volgende keer een andere aanpak

De kledinglijn van Maxime is voor de blondine altijd al een grote droom geweest. Dat er nu veel negativiteit heerst rondom haar eerste collectie, doet de blondine dan ook veel verdriet. Aan Shownieuws laat Maxime weten dat ze het bij haar volgende collectie over een andere boeg gaat gooien. “Ik wil niet de makkelijke weg kiezen en het helemaal zelf doen. Na het gedoetje in de media ben ik als de sodemieter gaan tekenen en heb ik een nieuwe lijn ontworpen. Ik ben er heel blij mee.”

Lees ook: Probeer deze veelgemaakte fout tijdens het afstoffen te vermijden

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, door fotograaf Mischa Schoemaker