Maxime Meiland hoopt op een aanzoek van vriend Leroy

Het moge duidelijk zijn dat tortelduifjes Maxime en Leroy stapelgek zijn op elkaar

Sinds dit jaar vormen Maxime Meiland en Leroy Molkenboer een gelukkig stel. Op Instagram deelden de twee al regelmatig kiekjes van elkaar, maar in Chateau Meiland sprak Maxime nog niet over haar vlam. Tijdens Kerst met de familie Meiland bracht de blondine daar verandering in.

Kerstspecial

Niet in Frankrijk, niet in Hengelo, maar in Zweden vond de Kerst met de familie Meiland-special plaats. In het prachtige Scandinavische land blikte het gezin terug op het afgelopen jaar en Maxime deed toen een interessante uitspraak.

Relatie met Leroy

Maxime is dolblij met haar vriend Leroy en dankzij hem vindt ze dat 2020 een dikke 8,5 waard is. Ook hoopt ze stiekem dat haar vriend (al dan niet in de toekomst) op één knie zal gaan. “Ik wil natuurlijk wel heel graag trouwen met hem”, deed ze uit de doeken.

Aanzoek

Ook Leroy deelt volgens Maxime die wens, maar een aanzoek lijkt er voorlopig nog niet in te zitten. “Het ligt bij hem”, vindt Maxime. “Misschien denkt hij wel door corona wacht ik even.”

Dat Maxime een mooie bruid zal zijn, wisten we al. In Chateau Meiland zagen we al eens dat Maxime en zus Montana zich in een bruidsjurk hesen en de dames straalden in wit!

Lees ook: Maxime Meiland ruilt haar blonde lokken in voor een bijzondere kleur

Bron: Kerst met de familie Meiland, Shownieuws | Beeld: BrunoPress