Wat goéééd: Maxime Meiland komt met eigen realityserie

De blondine geeft een kijkje in haar leven

Ken jij elke aflevering van Chateau Meiland van begin tot eind uit je hoofd? Vind jij dat het nieuwste seizoen van de Meilandjes veel te lang op zich laat wachten? Dan hebben wij goed nieuws. Dochter Maxime heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. De blondine komt namelijk met een eigen realityserie.

‘Wat wil Maxime?’

Maxime Meiland wordt in haar nieuwe realityserie op de voet gevolgd. In de serie ‘Wat wil Maxime?’ geeft de alleenstaande moeder een kijkje in haar privéleven. Zo laat de blondine zien hoe ze omgaat met verschillende millennial-dillema’s en geeft zij veel antwoorden op vragen die dagelijks op haar worden afgevuurd.

Toekomstplannen van Maxime

Onlangs maakten de Meilandjes bekend dat zij een huis in Nederland gekocht hebben. De grote vraag luidt: wat gaat de familie hier precies doen? Daarnaast wordt Maxime op social media vaak de vraag gesteld hoe zij haar toekomst voor zich ziet, hoe de boel uit te houden is zonder vriendinnen in Frankrijk en waar de vader van dochtertje Claire zich momenteel bevindt. In ieder geval: genoeg vragen om Maxime eens flink mee aan de tand te voelen in haar bloedeigen serie.

LINDA.meiden

De serie van Maxime is niet zoals de Meilandjes op televisie te bewonderen. In samenwerking met LINDA.meiden verschijnt er elke vrijdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering van ‘Wat wil Maxime?’. De afleveringen zijn te zien op de website van LINDA.meiden. Nou, pak die fles wijn er maar alvast bij!

View this post on Instagram

?BIG NEWS?Na twee hilarische seizoenen @chateaumeiland, en een derde on the way, hebben we het hoofd van de bekendste familie van Nederland al best goed leren kennen. Maar wat wil Maxime? De dochter van Martien Meiland geeft jullie een exclusief kijkje in haar leven in de nieuwe LINDA.meiden-serie 'WAT WIL MAXIME?'. De serie gaat over de millennial-dilemma’s van Maxime Meiland?. Een carrièreswitch? Daten? Wat houdt haar bezig in Frankrijk en wat wil ze straks in Nederland gaan doen? En hoe zit het eigenlijk met de vader van Claire? Maxime woont nu in the middle of nowhere in Frankrijk, met haar ouders en dochtertje Claire (2). Ze werkt zich uit de naad op Chateau Meiland en heeft er nul vriendinnen. Maakt dit haar gelukkig? Benieuwd naar Maxime's leven? 'WAT WIL MAXIME?' is vanaf morgen exclusief wekelijks om 17:00 uur te zien op www.lindameiden.nl?.

A post shared by LINDA.meiden (@linda_meiden) on

Lees ook: Deze 8 signalen kunnen wijzen op slaapapneu

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Superguide | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren