Maxime Meiland deelt schattige foto met dochtertje Vivé

Maxime Vivé

De kleine Vivé groeit als kool!

Maxime Meiland en vriendlief Leroy Molkenboer delen regelmatig updates en foto’s van hun prachtige gezin op sociale media. Momenteel zijn de tortelduifjes heerlijk aan het genieten van het zonnetje op Tenerife – en daar horen natuurlijk leuke foto’s bij. Op Instagram plaatst Maxime een selfie met de kleine Vivé. Al is Vivé inmiddels niet zo klein meer…

Lieve foto

Smooth baby“, schrijft de Meiland-telg bij het lieve kiekje van haar en Vivé. Op de foto is te zien hoe een zongebruinde Maxime Vivé vasthoudt en het lijkt zelfs alsof Vivé lacht! Maximes volgers smelten spontaan weg bij het kiekje. “Haha, goeie blik!”, schrijft Viktor Brand. En: “Wat een schatje!”, laat een andere volger achter.

Groeit als kool

Het valt Maximes volgers op dat de kleine Vivé inmiddels niet zo heel klein meer is. “Wat groot is ze al geworden! Prachtig meisje”, schrijft iemand. “Mooie foto. Wat is ze al groot”, reageert een andere volger. Ook zijn er een heleboel mensen die het meisje op papa Leroy vinden lijken. “Ze lijkt sprekend op Leroy”, en “Precies haar vader”, klinkt het.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook: Maxime Meiland vindt kritiek over verhuizing lastig: ‘Wat een gedoe’

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram