Vriend van prins Charles kraakt Meghan Markle compleet af: ‘Ze is angstaanjagend alledaags’

De woorden van de familievriend schoten bij prins Charles in het verkeerde keelgat

Een jas die Meghan Markle draagt is binnen no time uitverkocht, elk bericht over haar wordt verslonden en menig vrouw wil precies dezelfde wenkbrauwen als de hertogin. Het mag duidelijk zijn dat het volk Meghan Markle in haar hart heeft gesloten. Echter is niet iedereen positief over de vrouw van Harry. Een familievriend sprak zich onlangs uit over Meghan en wat hij zei was niet mals.

In een interview met DailyMail kraakt hij Meghan flink af.

Alledaags

De 78-jarige interieurarchitect Nicky Haslam heeft zich onlangs in een interview met de Britse website DailyMail kritisch uitgesproken over Meghan Markle. De architect is al jaren bevriend met de Britse Royals, in het bijzonder met prins Charles, maar een vriendschap met de vrouw van Harry lijkt er alles behalve in te zitten. Erg positief is de 78-jarige namelijk niet over de hertogin van Sussex. “Ze zijn angstaanjagend alledaags”, zei hij over zowel Meghan als haar vader Thomas Markle.

‘Dikzak’

Vanwege hartproblemen kon de vader van Meghan niet bij het huwelijk aanwezig zijn en dat was volgens de interieurarchitect maar goed ook. “Het zou verschrikkelijk geweest zijn als die dikzak naar de bruiloft was gekomen. De koninklijke familie weet waarschijnlijk niet eens hoe ze met hem moeten omgaan”, vermoedt Nicky.

Lelijke trouwjurk

Ook de trouwjurk die Meghan Markle op de grote dag droeg, wordt door de familievriend helemaal afgekraakt in het interview. “Ik vond de jurk helemaal niet mooi. Het paste haar niet en de jurk had gemaakt moeten worden van een fijnere stof, nu leek ze wel van beton.”

Verkeerde keelgat

Het interview schoot naar verluidt in het verkeerde keelgat bij prins Charles, zo meldt een insider. Volgens diezelfde bron zal Charles nog een aardig woordje spreken met Nicky. “Charles was erg verontrust door het interview en hij vindt dat er snobisme vanaf straalt”, weet de insider te vertellen. “Ook Harry is bezorgd over de constante stroom van negativiteit over Meghan. Het raakt hem en hij is bezorgd dat de media hen uit elkaar willen rukken.”

Lees hier het volledige interview met Nicky Haslam op DailyMail.

Lees ook: Dit is waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: DailyMail, HLN | Beeld: Videostill YouTube