Triest nieuws voor vader Meghan Markle. Hij komt niet op de bruiloft van zijn dochter…

Maar wie gaat de bruid nu weggeven?

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: Meghan Markle en prins Harry stappen in het huwelijksbootje. Het is de bruiloft van het jaar, maar helaas zal Thomas Markle, de vader van de royal in spe, niet aanwezig zijn op de grote dag van zijn dochter.

TMZ meldt dat Thomas Markle besloot niet naar de bruiloft te gaan.

Traditie

Kensington Palace bevestigde zo’n twee weken geleden dat Thomas Markle zijn dochter wel naar het altaar zou begeleiden. Voor velen kwam dit nieuws als een verrassing aangezien Meghan een veel betere band heeft met haar moeder en ze haar moeder zou hebben gevraagd haar naar het altaar te brengen. Naar verluidt zou Meghan zich toch door haar vader willen laten begeleiden om de tradities van het Britse koningshuis in ere te houden. Alleen gaat dit niet door.

Afwezig

Thomas Markle kan helaas niet aanwezig zijn op de bruiloft van zijn dochter. De vader van de bruid zou een hartaanval hebben gehad, maar de voornaamste reden is dat hij zijn dochter en de koninklijke familie niet in verlegenheid wil brengen. Hij doelt hier op het paparazzi-schandaal dat dit weekend aan het licht kwam. De vader van Meghan heeft zich door de roddelbladen laten betalen om ‘spontane’ foto’s te laten schieten. Hij zou zich erg schamen voor deze actie en heeft het Britse koningshuis naar verluidt veel stress bezorgd.

Altaar

Traditioneel gezien zou de taak om Meghan naar het altaar te brengen nu worden toebedeeld aan de tweede man in de familielijn. Voor de voormalig actrice zou dat betekenen dat haar halfbroer, Thomas junior, haar dan naar het altaar zou escorteren, zo weet royalty-deskundige Caroline Castigliano. “Maar ik begrijp dat haar broer niet komt”, deelt de deskundige met Marie Claire. De twee kunnen het naar verluidt niet goed kunnen vinden. TMZ meldt dat de moeder van Meghan, Doria Ragland haar dochter 19 mei naar het altaar brengt.

Lees ook: Dit wist je nog niet over toekomstige royal Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Shownieuws, Libelle, Marie Claire | Beeld: videostill Suits