Dit is waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

Het klinkt raar, maar ze heeft er een goede reden voor

Als je een bedragje met meerdere nullen op je bankrekening hebt staan, zou je denken dat je schoenen kunt veroorloven in de juiste maat. Toch draagt Meghan Markle vaak schoenen die te groot zijn. Klinkt erg onlogisch, maar de Duchess of Sussex heeft er een goede reden voor.

Het is het overwegen waard.

Blaren

Een paar hoge hakken kunnen mooi zijn, maar ook pijnlijk. Voor je het weet zit je opgezadeld met pijnlijke blaren. Meghan Markle weet dat ongemak echter te omzeilen door te grote schoenen te dragen. Volgens mode-expert Harriet Davey doen celebrities dit wel vaker om blaren te voorkomen. Het klinkt vreemd, maar het werkt.

Tissues en watjes

Aan The Sun vertelt Harriet Davey hier meer over: “Als celebrities op een event zijn, dragen ze nog weleens schoenen die een of twee maten te groot zijn om blaren te voorkomen.” Maar hoe voorkomen ze dan dat hun voeten niet uit die prachtige pumps schieten? Heel simpel: zakdoekjes. “De truc is om je schoenen op te vullen met tissues of watjes. Deze kunnen eruit gehaald worden wanneer de voeten opzwellen en zo hebben de voeten meer ruimte.” Op deze manier voorkomt Meghan dat ze blaren krijgt. Best slim, toch?

Lees ook: Dubbelganger alert: Deze vrouw lijkt sprekend op Meghan Markle

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: The Sun | Beeld: Videostill YouTube