Uitbreiden maar: Meilandjes zoeken naar een groter chateau in Frankrijk

Chateau Meiland laatste aflevering

De familie Meiland is volgeboekt tot eind 2020

Afgelopen maandag was alweer de tweede aflevering van het tweede seizoen van Chateau Meiland. De meest spraakmakende familie van het afgelopen jaar was weer druk in de weer om de gasten in het chateau de tijd van hun leven te bezorgen. Met succes, aangezien het Franse kasteel tot eind 2020 volgeboekt is. Maar daar laten de Meilandjes het niet bij: ze zijn namelijk op zoek naar een groter chateau! 

De familie wil graag nóg meer gasten kunnen verwelkomen

Grootse plannen

In het tweede seizoen van Chateau Meiland vertelt Martien Meiland: “Dit kasteel is eigenlijk al veel te klein. Het moet groter. Er is zoveel belangstelling: we kunnen die mensen niet allemaal herbergen.” Martien ziet de verandering al tegemoet. “We kijken daarom rond naar iets anders. Het huidige kasteel is ook wel aardig groot, maar als we iets leukers en beters vinden dan weet je het niet met ons.”

Kijkcijferkanon

Aan het aantal fans zal het zeker niet liggen. De tweede aflevering van het tweede seizoen van Chateau Meiland verbrak een kijkcijferrecord. Maar liefst 1,2 miljoen kijkers genoten van de familie in de prachtige chambres d’hôtes in Frankrijk. Eén ding is zeker: de uitgebreide versie van het toekomstige chateau van de Meilandjes raakt vast en zeker ook volgeboekt!

Lees ook: Dit zijn de tien boeren uit het gloednieuwe seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill