Dit zijn de tien boeren uit het gloednieuwe seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’

Boer zoekt vrouw

Even voorstellen!

Zondagavond was het dan zover: heel televisiekijkend Nederland zat klaar om kennis te maken met tien kersverse boeren. Waar de deelnemers van het elfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw de afgelopen tijd zorgvuldig anoniem werden gehouden en slechts met hun rug naar de camera op beeld verschenen, was het zondagavond dan toch echt tijd voor de grote onthulling. En dít zijn ze dan: de moedige agrariërs die dit seizoen hun hart openstellen, in hun zoektocht naar ware liefde.

Pen in de aanslag? Schrijven maar!

Boeren

Zondagavond werden de tien deelnemers onthuld die dit seizoen meedoen aan Boer Zoekt Vrouw. De afgelopen weken werden de boeren zorgvuldig anoniem gehouden en verschenen ze uitsluitend onherkenbaar op foto’s. Sinds eergisteren hebben de boeren dan eindelijk een gezicht gekregen. Annemiek, Willem, Ronald, John, Johan, Jan, Geert-Jan, Geert, Frans en Bastiaan zijn de gelukkigen die in het programma op zoektocht mogen naar die ene speciale persoon. Wil je een brief schrijven naar een van de tien boeren? Dan heb je daarvoor twee weken de tijd. Heb je de aflevering niet gekeken, of ben je er nog niet uit of er iemand voor je tussen zit? Wij stellen de tien kandidaten nog even aan je voor:

Annemiek

De 25-jarige Annemiek is de enige vrouwelijke kandidaat van dit seizoen. Haar ideale man? Een kruising tussen Benja Bruijning en Kay Greidanus. Dat de Drentse niet bang is voor de camera, werd gisteren tijdens de voorstelaflevering direct duidelijk. Ze prijkt namelijk al vol trots op een heuse boerinnenkalender. Dat Annemiek naar eigen zeggen ‘bijna analfabeet’ is, zullen potentiële mannen vast snel door de vingers zien. Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat ze niet bij de vijf boeren zit die dit seizoen gevolgd gaan worden!

Annemiek

Willem

De Utrechtse boer Willem (26) is samen met Annemiek het jonkie van het stel. Hij is gelovig opgevoed en heeft een protestantse achtergrond. Het liefst zou hij een vrouw vinden die ook gelovig is, maar hij moet in elk geval met haar over zijn religie kunnen praten. Zijn moeder is de belangrijkste vrouw in zijn leven, maar hij hoopt natuurlijk nóg een vrouw in huis te verwelkomen. ”Op dit aparte potje zoek ik het juiste dekseltje”, vertelde hij aan Yvon.

Ronald

De Gelderse Ronald (37) woont samen met zijn tweelingbroer Harold op de boerderij. Hij zoekt een maatje om mee te lachen, het liefst onder het genot van een biertje. Waarom hij de ware nog niet tegengekomen is? ”Ik ben niet zo handig met vrouwen”, biecht hij op. Daarmee belandt hij vaak in de friendzone. Ronald vindt zichzelf niet de knapste – net zoals Steffi vorige seizoen – en vermoedt dat een vrouw eerder voor zijn vrienden kiest dan voor hem. Toch komt deze boer vriendelijk en vlot over, dus wellicht krijgt hij een hoop meer brieven dan hij zelf verwacht!

John

Melkveehouder John (39) is een nuchtere Friese boer die liever in oplossingen denkt dan in problemen. Daarom laat hij zes keer per week een cateringbedrijf langskomen met een dubbele portie stamppot, zodat hij niet voor zichzelf hoeft te koken. John heeft zich er haast al bij neergelegd dat hij geen vrouw zal vinden. Toch zou hij maar wat graag een gezinnetje stichten met iemand. Hij zoekt een vrouw die met beide benen op de grond staat en ‘gewoon normaal’ is.

John

Ga naar de volgende pagina om kennis te maken met de rest van de boeren.

Pagina 1/2